Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'de Yazıya Kavis Verme

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selamün Aleyküm,

adszpmy.png

Arkadaşlar yukarıda gördüğünüz böyle bir düzyazıyı, Corel'de aşağıdaki kavisli bir yazıya nasıl dönüştürebiliriz?, yani Elipse(daire) özelliğini kullanmadan, direkt yazılan bir düzyazıyı, kavisli bir yazıya dönüştürmek istiyorum, Corel'de böyle bir özellik var mı arkadaşlar?, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

adsz2mq.png

Benzer konular

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
F5 ile düz bir çizgi çizip üzerine text tool ile tıkladığınızda o çizginin üzerine yazıyı yazarsanız sonra F10 yaparak çizgiye şekil verebilirsiniz.yazıda çizgiyle beraber şekil alacaktır.işlem bittikten sonra ctrl k ile ayırmanız gerekiyor.umarım yardımcı olmuşumdur.Kolay gelsin :)

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok teşekkür ediyorum, güzel bir yöntem, bayağı uğraşmak lazım, Corel'de farklı şekillerde kavisli yazı formatları var. Bazı programları biliyorum, düzyazıyı kavisli yazıya, farklı şekillere(yıldız-dikdörtgen vs.) dönüştüren özelliklere sahip, Corel'inde böyle bir özelliğinin olabileceğini düşünüyordum. Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu şekilde bir kavis vermek için fit to path dışında envelope ile de bunu yapabilirsiniz. yukarıda verdiğiniz örneği envelope ile yapmak kolaydir. iyi calismalar.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok teşekkür ederim, pratik bir yöntem.