Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelden baskıya gönderme ayarları

AyBuke_35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm arkadaşlarım yeni başladığım işyerinde witcolor diye bir baskı makinası var sanırım çin malı baskıyı gönderebilmek için illa corel 9 da tif olarak kaydetmek gerekiyormuş bende corel 9 da çalışamıyorum. ben bu ayarları corel 12 de veya x4 de nasıl yapabilirim aynı şekilde ???
yardımlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

denisreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
x3 veya x4 de çalıştıktan sonra kaydedeceğin zaman corel 9 olarak çalış 9 da açarsın ordan tif olarak kaydedersin bi dene istersen

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
çok saçma geldi bana ya tif olarak export edince olmuyormu yani ??

AyBuke_35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
x3 veya x4 de çalıştıktan sonra kaydedeceğin zaman corel 9 olarak çalış 9 da açarsın ordan tif olarak kaydedersin bi dene istersen
zaten şuan yaptıgımız bu ama corel 12 de çalışıyorum sonra corel 9 kaydedip 9 da açıyorum sonra tif kaydediyorum baskı programına exportluyorum sonra bunu cmyk olarak ripliyorum ohoooo yazarken bile yorumdum valla :D amacım zamanı kısaltmak baya yogun işler + pcler çok kasıyor :S
çok saçma geldi bana ya tif olarak export edince olmuyormu yani ??
aynen sana katılıyorum çok saçma birşey ama corel 12 den tifleyince kabul etmiyor resimdeki gibi rakamları geçtigi için.

XPPRO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tiff tifftir.. corel 9, corel xxx farketmez.. baska bır ayarla ılgılı durum var. direk corel'den baskı almıyorsun ki sen corelden yada x bir programdan tiff yapıyorsun. baska bir durum var bence de. makinayı satan firma corel 9 kullanmazsan bu iş olmaz mı dedi?
dedi diyorsan alın bu makinayı deli misiniz filan demek lazım:)

salkim07

🌱Yeni Üye🌱
photoshop tiff lerinidemi kabul etmiyor yani

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım x3 te export ayarlarında LZW copresing işinizi çözebilir.

Not: Sadece seçili nesneyi exportlayın..

38911898.jpg