Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

coreldraw 64 bit ile ilgili

exloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ebrureklam.com.tr
şimdi ben windows 7 işletim sistemli yeni bir bilgisayar aldım .. ram vs. çok iyi.. ama ben bu pc ye malumunuz win7 64 bit kurdum. ama genel işlerimiz corel draw olduğu için daha hızlı işlem yapmak istiyoruz. bu konuda corel draw ın 64 bit i var mı ? varsa 64 bit olması coreldraw ın hızını arttırımı ?

gndzlp

🌱Yeni Üye🌱
Bende işyerinde 7 kullanıyorum 64 bit. Corel X5 gayet hızlı çalışıyor . X5 yüklersen zaten hızın bilgisayarına paralel olarak artacaktır . Mesela ben şuanda uçuyorum :)

exloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ebrureklam.com.tr
:D evet doğru ama şöyle bir şey var programlarında 32 bit ve 64 bit diye farklılıkları varmıs corel 15 in c diskindeki yerine bakıyorum x86 da yani 32 bitte çalışıyor. 64 bit olması için program files te olması gerekli değilmi ?

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
CorelDRAW'ın 64 bit sürümü henüz çıkmadı. 64 bit olursa özellikle büyük ve bellekte fazla yer kaplayan dökümanlarda çok daha hızlı çalışır.

Donsuz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.minodigital.com
Merhabalar, bende lisanslı CorelDraw Graphics Suite X5 aldım. Kargo ile yolladılar. Kutusundan çıkarıp kurdum. Programı 64bit kullanıyorum. Gayet hızlı. İşletim sistemim Windows 7 Home Premium Service Pack 1

exloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ebrureklam.com.tr
Merhabalar, bende lisanslı CorelDraw Graphics Suite X5 aldım. Kargo ile yolladılar. Kutusundan çıkarıp kurdum. Programı 64bit kullanıyorum. Gayet hızlı. İşletim sistemim Windows 7 Home Premium Service Pack 1

peki çok güzel ama bişey sorucam.

bilgisayarımdan c diskine girip orda program files i açtığınızda corel draw dosyaları görünüyor mu ?

exloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ebrureklam.com.tr
vay evet anladım yani 64 bit te. benim yüklediğim x5 x86 a çalısıyor yani 32 bit. onun 64 ünü bulmalıyım :/

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
iyide adam resim yüklemiş . bilgisayarı 64 bit. ve program files te corel draw programının dosyaları var. yani corel draw 64 bit i cıkarmış
Dilerseniz Corel firmasına doğrudan sorabilirsiniz, ya da Türkiye distribütörüne sorun. X5 64 bit değil 32 bit'tir. Fakat 64 bit işletim sisteminde sorunsuz çalışabilir.

Donsuz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.minodigital.com
Ben bir kaç tane program siparişi verdiğim için 64bit istemiştim. Hepsini kurduğum gibi Coreli de kurdum. 64bit veya 32bit dikkat etmedim. Siz dosyalar gözüküyor mu ? Dediğinizde girip baktım x86 içinde bulamadım. Bende mi hata oldu acaba ?

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bektım konuya kuru muhabbete dönüşmüş. Corel firması ilk 64 bit işletim sistemi destekli versiyonu x6 versiyonunda sundu. 10 Nisan itibarıyla 889 Dolara satışa sunuldu. İsteyen 32 bit versiyonunu da alabilir.

exloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ebrureklam.com.tr
şunu belirtmeliyim ki ben programa para vermem :D kesinlikle , hele hele windows gibi uyduruk bir işletim sistemi için. gerekli bilgiler için herkeze teşekkürler

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
şunu belirtmeliyim ki ben programa para vermem :D kesinlikle , hele hele windows gibi uyduruk bir işletim sistemi için. gerekli bilgiler için herkeze teşekkürler

crack hastalıktır, bakalım mac osx için nasıl bir sebep bulacan:)