Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CorelDraw Bilen Grafiker Ankara

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

graphic_ahmet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
s.a
iskitlerde bi matbaada çalışıyorum...
daha önce dijital baskı grafikerliği ve makina operatörlügü tecrübem var.
kartvizit,el ilanı,afiş vb işlerde hızlı olduğuma inanıyorum.
zaten düşünürseniz yaptığım işlerden örnek göndebilirim...
görüşmek üzere...
ahmet_emer@hotmail.com / 0541 868 58 22

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
ne yani 750 tl çalışacak mısınız bu maaşa grafiker değil yardımcısı bile çalışmaz çalışmamalı piyasayı düşürüyorsunuz bizde mecbur kendi işimizi kuralım diyoruz ondan sonra ortalık ajans kaynıyor dükkan sahipleri devlet makinacılar dahil herkes kazanıyor bir biz hariç bu ne ya nasıl bir ülke çıldıracam ya hambal amele bizden çok kazanıyor kardeşim.

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
750 tl haa vayy be tasarim yap montaj bil başka bişey.
bende iş arıyorum ama bu fiyatta gerçekten komik.

memusa

🌱Yeni Üye🌱
Ankarada corel draw bilen grafiker reklam işlerinde tecrübeli olması tercih edilir.

750 TL MAAŞ + SSK + YEMEK

İletişim: anitreklam@windowslive.com

Bu maaşı tekstil işçisi bile almıyor. Ki yetişmiş bir grafiker asla kabul etmez. Eğer gerçek grafikerse... Grafikercikse çok bile. Çünkü bu maaşı kabul ediyorsa 3. sınıf bir grafikerdir mutlaka. Bu fiyata bulursanız çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim çünkü her an işleriniz baskı hatasından çöpe gidebilir...:emo1: