Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Coreldraw da en büyük kaç punto yazı yazılır?

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
coreldraw da 3000 puntodan daha büyük font nasıl kullanırız yapabilen var mı?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
1:10 çalışıp çalışma bittikten sonra 10 kat büyütebilirsiniz. Çalışma vektörel olduğu için büyüttüğünüzde sorun çıkmaz ... (3000 in üzerinde nasıl çalışılacağını bilemiyorum)

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1:10 çalışıp çalışma bittikten sonra 10 kat büyütebilirsiniz. Çalışma vektörel olduğu için büyüttüğünüzde sorun çıkmaz ... (3000 in üzerinde nasıl çalışılacağını bilemiyorum)
fontu jpeg basıp trace yapıp daha sonra rengini değiştireceğim için vektöre çevirip büyütüyorum ama font puntosu 3000 üzerine çıkmıyor acaba dedim ayarlardan falan yapılabiliyor mu

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
3000 den fazla değer giremezsiniz bildiğim kadarıyla yazıyı convert edip büyütebilirsiniz.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
fontu jpeg basıp trace yapıp daha sonra rengini değiştireceğim için vektöre çevirip büyütüyorum ama font puntosu 3000 üzerine çıkmıyor acaba dedim ayarlardan falan yapılabiliyor mu

Ne yapmaya çalıştığınızı tam olarak anlayamadım. Fontu jpeg yapıptrace edersen zaten yazdığın yazıyı elde edersin (yaklaşık) bunun yerine neden direk rengini değiştirmiyorsunuz?

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Ne yapmaya çalıştığınızı tam olarak anlayamadım. Fontu jpeg yapıptrace edersen zaten yazdığın yazıyı elde edersin (yaklaşık) bunun yerine neden direk rengini değiştirmiyorsunuz?

Arkadaşın sanırım convert yöntemi çok değişik :)