Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

coreldraw egitim cdsi nerden bulabilirim.

yavuztarıkulu

🌱Yeni Üye🌱
coreldraw ogrenmek istiyorum egitim cdsi nerden temin edebilirim..

link varsa oda olur simdiden tesekkur ederim.

raperturk

🌱Yeni Üye🌱
330MB | 4-part
Corel Draw 12 Türkçe Eğitim Seti (Video)
Videolu anlatımda Corel Draw gibi profesyonel bir çizim programını kullanmayı öğrenebilirsiniz. Peki Nedir bu Corel Draw? Neler yapılabilir?
-Üç endüstri lideri uygulama içeren tek bir entegre, kullanımı kolay grafik süiti, üretkenliğiniz geliştirecek güçlü grafik tasarımı çözümleri sağlıyor. CorelDRAW 12, Corel PHOTO-PAINT 12 ve Corel R.A.V.E. 3, vektörel illüstrasyon, sayfa tasarımı, dijital resim ve hareketli grafikler hazırlamanızı sağlıyor. CorelDRAW 12′in çizim araçları ile grafik, illüstrasyon tasarımı yapabilirsiniz. Sayfa düzeni araçları ile reklam sayfası, kart, antetli kağıt vs. tasarlayabilirsiniz. Paragraf metin araçları ile gazete, broşür, dergi vs hazırlayabilirsiniz. Artistik metin araçları ile logo, mühür vs. tasarlayabilirsiniz. Internet sayfası hazırlayabilirsiniz. Corel PHOTO-PAINT 12 ile fotoğraflar üzerinde renkleri değiştirebilir, montaj yapabilir, efektler uygulayabilirsiniz. Film dosyalarını açıp üzerinde çalışabilirsiniz. Corel R.A.V.E. 3 ile çalışmalarınızı animasyona dönüştürebilirsiniz. Bu animasyonları CD-ROM ile, Web ya da Intranet üzerinden paylaşabilirsiniz.

rar pass için

Moderatör tarafında düzenlendi:

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Rapeturk link vermek yasak

fotokopici

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar link adresini nasıl ögrenebilirim mail adesine yollama imkanınız varmıdır çokteşekkür ederim.

C-Ali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki biz bu video egitim cd sine ulaşamayacakmıyız?

cd ye gerek yok

google ye bunu yaz yeter
bilgi warez olmaz galiba :angel:

corel tutorial

&

corel video tutorial

yada grafik siteleride var warez olmazsa yazabilirim