Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

coreli ai yaparken sorun

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben corel 11 kullaıyorum bir broşur tasarladım içinde yazılar çizimler ve resimler var şimdi ben bunu ai cs 5 e çevirmek istiyorum ama biyerde yanlış yapıyorum heralde 60-70 tane eps dosyası yanında 1 tanede ai dosyası oluşuyor o ai de hata veriyor bu neden olur sizce.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben corel 11 kullaıyorum bir broşur tasarladım içinde yazılar çizimler ve resimler var şimdi ben bunu ai cs 5 e çevirmek istiyorum ama biyerde yanlış yapıyorum heralde 60-70 tane eps dosyası yanında 1 tanede ai dosyası oluşuyor o ai de hata veriyor bu neden olur sizce.

dosyayı buraya bir yükleyin birde biz bakalım olurmu? yardımcı olabilmek adına

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
uğraştımda yükleyemedim aslında dosya çokta önemli değil çünkü aynı sorun bütün corel dosyalarımda oluyor ben şu export dedikten sonra gelen pencerelerde yenlış bir seçim yapıyorum heralde yada yanlış bi yer tıklı geliyor

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
uğraştımda yükleyemedim aslında dosya çokta önemli değil çünkü aynı sorun bütün corel dosyalarımda oluyor ben şu export dedikten sonra gelen pencerelerde yenlış bir seçim yapıyorum heralde yada yanlış bi yer tıklı geliyor

https://www.grafikerler.net/tum-corel-draw-kullanici-arkadaslarin-dikkatine-t109877.html

yukarıda ki konuyu bir inceleyin, import / export olayı için oldukça önmelidir...

şimdiden kolay gelsin.