Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Crysis 2 - Deneme Wallpaper

turkayKaplan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nasıl Olmuş, Eksikleri Gedikleri ?

290wt.jpg

Buda Bağımsız Çalışmalar
290xn.jpg

290y9.jpg

290yv.jpg
:rofl:

Yaşım 14

Son düzenleme:

Crixus

🌱Yeni Üye🌱
yaş önemli değil bence önemli olan kimin ne söylediği de değil tabi dış fikirler de öenmli amam insan ne kadar sürede ne kadar yol katettiğinin özeleştirisini yapabilmeli :)

turkayKaplan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yani? Ben bunları Yaptım Yoğun olarak 2-3 Aydır Photoshop ile uğraşıyorum.

Amacım Resimler Hakkında GÖRÜŞ, Yaş Hakkında Ne yapabilirim ?

mctug

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zozi.net
Photoshop ile yaşını büyütebilirsin mesela :D Kimliğini değiştir demi . Mantıklı :) Ben makara yapıyorum ciddiye almanız tuhaf :D

mctug

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zozi.net
Resim hakkında görüş istiyorsan kuzen " Yaşım 14 " yazma :) Bizde doğrudan resme odaklanalım demi :D Çok güldüm akşam akşam ya :D

turkayKaplan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaşımı büyütmem veya küçütmem bana (+) bi şey kazandırmaz ki -

Neyse .. Sadece Resim Görüşlerini Almak İstiyorm :(:)

Yaşı okuduktan sonra resme odaklanamıyorsan senin sorunun .. Ben daha önceden de Bi konuda yaşımı söylemiştim. Böyle Tepki Gelmemişti neden acaba

mctug

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zozi.net
Yaşım 14 iken bilgisayarım yoktu. 15 olunca geldi. Şimdi her şey daha kolay ve ulaşılabilir. Şimdiden bu işte ilerlemek istersen en iyisini yaparsın. Atıyorum ben grafiker olacağım deyip tek bir alanda uzmanlaş derim. En önemlisi bu işin eğitimini alman. Piyasada herkes grafikerim diyor ama eğitim sıfır. Resimler için çok fazla bir şey diyemem çünkü ben grafiker değilim. Grafiker gibi bakamam olaya anlata biliyor muyum ? Ben dışarıdan bir insan olarak bakarım ve ilk gördüğüm an dediğim tek şey " Bu ne böyle ya ". Ama tabi ki de çalıştıkça bizi hayretler içinde bırakan çalışmalarında olacaktır gelecekte. Eline sağlık .

mctug

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zozi.net
" Yaşı okuduktan sonra resme odaklanamıyorsan senin sorunun .. Ben daha önceden de Bi konuda yaşımı söylemiştim. Böyle Tepki Gelmemişti neden acaba "

Açıkçası canım sıkılıyor ve saracak yer arıyorum sanırım. Makara yapayım dedim biraz. Kişisel algılama ;)

Ama bunu dediğin için kişisel olarak algılaman gereken şu ; Yaşını vurgulayıp insanların sana övgü yağdırmasını mı istiyorsun ? " o0o0o0 Çocuğa bakın 14 yaşında ama iyi valla ne güzel yapmış " demelerini mi ? 14 yaşında konçerto yapan var :)

turkayKaplan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hehişte bende bu yorumu istiyom.. Resim hakkında düşünce ne ne eksiği var ne fazlalığı var ? Ben kendime zaten grafikerim demiyorum.. Ama Grafiker Olmak Hayalim..

- Ayrıca Tepki Almadım derken senin "Kafam bozuk saracak yer arıyorum"dan bahsettim
-

mctug

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zozi.net
Kafam bozuk değil ya kuzen. NE bileyim bu gün bir gülesim geldi öyle yazıyorum işte. Sen bakma bana :)

EmreKirac

🌱Yeni Üye🌱
Siz Neyin Tartışmasını Yapıyosunuzki :D Bende 17 yaşındayım nolmuş :D ps den başka birşey bilmiyorum tuhafmı yaşla grafikerliğin kısıtlaması nedir acaba ?

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Burada mesleğinin grafiker olduğunu sanan ve yaşı 30 lara yaklaşan arkadaşlar kadar iyisin :) inanıyorum ki o abilerin ve ablalarının yaşlarına geldiğinde onlardan daha iyi iş çıkarırsın ...