Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cs3 enought memory hatası

MalmsteeN

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,cs3 te son günlerde aşağıda resimdeki hatayı alıyorum genelde filter kullanırken oluyor 1 hafta öncesine kadar aynı yaptığım çalışmalarda hiç bir sorun yoktu,bu hata neden kaynaklanıyor ve çözümü varmıdır.Şimdiden teşekkürler.

Intel P4 3.20 Ghz işlemci
1,5 Gb Ram
128 Mb Ekran Kartı

i271140_adsiz.jpg

Benzer konular

semih982

🌱Yeni Üye🌱
Ps extra ram olarak kullanmak üzere hardiskinde bir bölümü kendine ayırır, muhtemelen senin harddiskinde yeterli alan kalmamış...
eğer hardiskin bölünmüşse ikincil scratch disk olarak D: sürücüsünü göstererek D: sürücünü ram olarak kullanmasını isteyebilirisin...(ilgili yere yere edit/preferences/ 'ten ulaşabilirsin )
Yoksa C: sürücünden gereksiz dosyaları kaldırıp PS 'nin geçici olarak kullancağın alanı yaratabilirsin...
kolay gelsin

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
1 adım. Edit>Preferences>General. oradan Plug Ins& Scratch Disk Kısmına gel, Scratch kısımlarına C,D,E (harddisk kaça bölmüşseniz) diye sürücü yerlerini göster bunları secili hale getirin

Örneğin; C sürücünüzü 10gb yapıp programlara ayırdınız D sürücünüzü 30gb yapıp depo olarak kullanıyorsunuz 10 gb alan zaten az olduu için first olan alanı d işaretlemeniz çalışmalarınızı daha hızlı sürdürmenizi sağlar..

2. adım C:\Documents and Settings\Local Settings\Temp bulunanları silin

3.adım program acıkken Edit > Purge > (Undo-Clipboard-Histories-All) Bunların yaptığı iş ise prog.belleğini boşaltmak

Harddisk kaç gb ?