Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CSS Arayüz hazırlayabilecek Arkadaşlar Aranıyor - Türkiye Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

schamas

🌱Yeni Üye🌱
CSS Arayüz hazırlayabilecek Arkadaşlar Aranıyor

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: CSS ile arayüz hazırlayabilecek iş arkadaşları arıyoruz.
Yer, yön, ünvan, aranmamaktadır.
Tek ilgilendiğimiz sanatınızdır.

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Tek sefere mahsus, bilgi belge yönetimi sayfamıza CSS arayüz hazırlayabilecek arkadaşlar aramaktayız.
İstenen Sayfalar;
Anasayfa>Arama hanesi modülü, kullanıcı modülü, kategori modülü, son eklenen belgeler (Belge kapak sayfaları thumbnail) , Arkadaşlarımın okudukları, en çok okunanlar

Sonuç Sayfası> Arama Hanesi modülü, Detaylı arama modülü, Kullanıcı modülü, Arama sonuçları (Google baz alınabilir),

Okuyucu Sayfası>
Üye ol sayfası>
Profil Sayfası>

Referanslarınızı email olarak gönderebilirsiniz.
Birden çok arayüze ihtiyaç duyduğumuz için, birden çok tasarımcı arkadaşla çalışmak niyetindeyiz. Bundan dolayı lütfen çekinmeyin.

E-posta: muratcemceylan@gmail.com

Telefon: +9 0531 975 86 71

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

schamas

🌱Yeni Üye🌱
Facebook mu?

facebooku yapacaksınız yani

Dev bir bilgi- belge yönetim sistemi düşünün.
El yazmalarını, şimdiye kadar yazılmış kitapları satır satır, kelime kelime veritabanına işleyen (Gömülü OCR) ve sorgu getiren bir sistem..
Öyle ki Türkiye'de google'a rakip arama motoru olabilecek bir arama algoritmasına sahip. (Ben de seviyorum Google'ı ama algoritmamız sağlam)
Turist Ömer'li Uzay Yolu filminden fırlamış; "Bilmiyorum, kompütüre sor" cümlesini kullanabileceğiniz bir sistemden bahsediyorum :)

Facebook ne ki? :)

Bu arada;
Yoğun ilgiden dolayı başvuran bütün arkadaşlara Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...