Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben hiç bir yerde ve arama motorlarında Cumhuriyetimizin 86.yıl logosunu bulmadım sizin önerileriniz nelerdir.Yardımcı olabilirseniz paylaşabilirseniz sevinirim ben hiç bir yerde bulamadım
Normal şartlar altında bütün arama motorlarında bulunması gereken bir logo, tabi eğer öyle bir logo olsaydı. Bulamamanız çok normal çünkü öyle bir logo yok..
Arkadaşlar ben hiç bir yerde ve arama motorlarında Cumhuriyetimizin 86.yıl logosunu bulmadım sizin önerileriniz nelerdir.Yardımcı olabilirseniz paylaşabilirseniz sevinirim ben hiç bir yerde bulamadım
Normal şartlar altında bütün arama motorlarında bulunması gereken bir logo, tabi eğer öyle bir logo olsaydı. Bulamamanız çok normal çünkü öyle bir logo yok..
kanun geregi 15 yıl değil 5 yılda bir resmi dairelerin uygulaması gereken uygulama o yüzden ara yılları bulamassınız yapanlarda kendileri yapıyor amayapılan ara yıllar formata uygun değildir bilgilerinize