Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Hocam aslında bende Corelden direk kesmek istiyorum. Ancak corelden direk kesmek işleminin nasıl yapılacağını bilmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Hocam aslında bende Corelden direk kesmek istiyorum. Ancak corelden direk kesmek işleminin nasıl yapılacağını bilmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar herhalde corelden direk kesim için olympus plotterin yazıcı olarak yüklenmesi gerekiyor. Olympus plotterin yazıcı olarak nasıl yükleneceğini bilmiyorum. Eğer yazıcı olarak yüklenmesi gerekiyorsa bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar herhalde corelden direk kesim için olympus plotterin yazıcı olarak yüklenmesi gerekiyor. Olympus plotterin yazıcı olarak nasıl yükleneceğini bilmiyorum. Eğer yazıcı olarak yüklenmesi gerekiyorsa bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.
Çok çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık çok yardımcı oldunuz. Verdiğiniz adreste herşeyi çok güzel anlatıyor. Hocam Artcutu hiç kulanmadım Coreli devamlı kullanıyoruz. Direk Corelden kesim yapabilirsek çok iyi olur bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.
Kardeşim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.daha nasıl yardımcı olmamı istiyorsunuz herşey sitede açıkça yazılı harf harf anlatmamı istiyorsanız bu mümkün değil.
Çok çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık. Hocam verdiğiniz adreste Corl ile ilgili dokümanda var sonradan gördüm. Acemi olduğumuz için bazı bilgileri geç kavraya biliyoruz. Kusura bakmayın. Bu arada bende İzmir'liyım iyi geceler hemşerim.