Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cut Studio ile kesim papmak

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar olympus plotterde Cut Studio pororamı ile kesim yapabilirmiyim.

Benzer konular

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yapamazsınız. Roland için özel yazılmıştır.Corelden drekt kesmek için Graftek sürücleri kullan

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yapamazsınız. Roland için özel yazılmıştır.Corelden drekt kesmek için Graftek sürücleri kullan
Hocam verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Hocam aslında bende Corelden direk kesmek istiyorum. Ancak corelden direk kesmek işleminin nasıl yapılacağını bilmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hocam verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Hocam aslında bende Corelden direk kesmek istiyorum. Ancak corelden direk kesmek işleminin nasıl yapılacağını bilmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Plotterle verilen cd nin içinde tam izahatı var.

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Arkadaşlar herhalde corelden direk kesim için olympus plotterin yazıcı olarak yüklenmesi gerekiyor. Olympus plotterin yazıcı olarak nasıl yükleneceğini bilmiyorum. Eğer yazıcı olarak yüklenmesi gerekiyorsa bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam aldığım plotterin içinde hiç bir cd çıkmadı. Hata Artcut programını internetten indirip kurulumu yapmışlar.

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Arkadaşlar herhalde corelden direk kesim için olympus plotterin yazıcı olarak yüklenmesi gerekiyor. Olympus plotterin yazıcı olarak nasıl yükleneceğini bilmiyorum. Eğer yazıcı olarak yüklenmesi gerekiyorsa bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu makinanın her yerde reklamını yaparlarda,burada biri yardım isteyince görmezdenmi geliyorlar ne aşağıdaki linkte istediklerin mevcut
Olympos Plotter Driver İndir, Download | Olympos Yardım

Çok çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık çok yardımcı oldunuz. Verdiğiniz adreste herşeyi çok güzel anlatıyor. Hocam Artcutu hiç kulanmadım Coreli devamlı kullanıyoruz. Direk Corelden kesim yapabilirsek çok iyi olur bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kardeşim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.daha nasıl yardımcı olmamı istiyorsunuz herşey sitede açıkça yazılı harf harf anlatmamı istiyorsanız bu mümkün değil.

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık. Hocam verdiğiniz adreste Corl ile ilgili dokümanda var sonradan gördüm. Acemi olduğumuz için bazı bilgileri geç kavraya biliyoruz. Kusura bakmayın. Bu arada bende İzmir'liyım iyi geceler hemşerim.