Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dağ Mantarcılığı Logom (2. Logom)

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Fazla uğraşmadım akrabamızın olduğundan dolayı. Umarım beğenmişsinizdir. Nerelerinde kusur var nelerini ne yapmalıyım. İlgilenirseniz sevinirim

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Dağ izlenimi de veriyor, mantar da, oldukça başarılı kutlarım :D

emrhsn

🌱Yeni Üye🌱
İngilizcede büyük " i " harfi kullanılmaz. "MOUNTAIN" şeklinde yazarsanız doğru olacak elinize sağlık.

muhibbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Akrabaya ve mesleğe ihanet desem çok mu ağır olacak?
Akrabaya veya bir tanıdığa iş yapılınca nedense pek uğraşılıp özenilmiyor.
Bir türlü sebebini anlayabilmiş değilim.Muhtemelen emeğin karşılığı ya hiç alınmamış ya da çok altında bir bedel alınmış.
Şunu unutmamak gerekir.Kime olursa olsun,nasıl olursa olsun bir tasarım yapacaksanız onu hakkıyla yapacaksınız.Aksi halde ilerleme kaydetmeniz mümkün olmayacaktır.
Başarılar.

keThuda

🌱Yeni Üye🌱
Düşünce ve tasarım gayet güzel. Ancak bazı kısımlarda düzeltme yapılırsa daha hoş ve kusursuz olacağına inanıyorum. Kolay gelsin

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya arkadaşım sordunmu neden böyle yapıyosun diye? Aile içi sebepleri nerden biliyosun ki sen ? Adam yapıver basit birşey olum dedi yanıma oturdu ne yapıyım ben simdi 3 gün uğraşıyım mı ? Mesleğe ihanet diyosun ki ben daha bilgisayarın düğmesine basmayı bilmeyen adam dan ne parası alıyım üstelik öğrenciyim ben yapıp öğrenmeye daha cok değer veriyorum. Adam bana vay abicim sende var bu iş dediğinde bana milyar verseler o mutluluğu veremezler anlatabildim ? Gece gece geliyorum abi yaptığın yoruma bak. Üzüldüm.

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
=)) Lütfen yorum yapan kişilere saldırı olarak algılanmasın ama şu sıralar gerçekten forumda dikkatimi çeken bir konu bu. Burda bazı arkadaşların çalışmaları sert bir şekilde eleştiriliyor, yer yer yeriliyor da. Ama 'neden' kötü sorusunun yanıtı yok. Eleştiriler, kişiyi ya da işi daha iyiye taşımak için değil midir ? Bu forumun amacı da bu yanılmıyorsam. Eleştirileri olumsuz da olsa, bunu üslubuyla, ve çalışmayı daha iyi bir görsele taşıyacak şekilde yapılması gerekir diye düşünmekteyim. Kaldı ki çoğu yerici yorum yapan arkadaşların çalışmaları da pek içaçıcı değil =)

Çalışmaya gelince, renk ve mantar esprisini beğendim. Ço da fena durmuyor.. Birkaç farklı font deneyebilirdin.. Ek olarak, mantarı sağ tarafa alırsan, görseli biraz daha rahatlatırsın gibi geldi bana. Ya da bütünyle yazıları blok yapıp, mantarı sola ya da alabilrsin amblem gibi..Biraz daha yer araştırması yapman iyi olur..Emeğine sağlık..

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@Blackpearl
Çalışmaya gelince, renk ve mantar esprisini beğendim. Ço da fena durmuyor.. Birkaç farklı font deneyebilirdin.. Ek olarak, mantarı sağ tarafa alırsan, görseli biraz daha rahatlatırsın gibi geldi bana. Ya da bütünyle yazıları blok yapıp, mantarı sola ya da alabilrsin amblem gibi..Biraz daha yer araştırması yapman iyi olur..Emeğine sağlık..

İste bu ya teşekkür ederim :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Buraya konu açan üyeler hertürlü yoruma açık olmalılar.Bu sertlik dozu fazla olan yorum da olsa bundan birşeyler çıkarılmalı.
İllaki tüm yorumlar yumuşak olacak diye bir kaide yok.
En son mazeret çalışmaya açıklama olarak yazılsaydı sanırım şikayetçi olduğunuz eleştiriyi almazdınız.

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sonuçta alacağım eleştiri tasarımımla ilgili değil. Bana şurası kötü olmuş diye istediğiniz kadar eleştiri yapabilirsiniz. Bu benim hoşuma gider. Gel gelelim ihanet gibi laflar (özelliklede karakterime olarak algıladım ben bunu) eleştiriden çok bana hakaret gibi geldi. İstediğim tek şey
'' Mantarın M si büyük olmuş onu kücült.'' gibi yorumlardı. Ama yinede teşekkür ederim :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz arzu ettiğiniz şekilde yorum istiyorsunuz.Bu düşünce doğru bir yaklaşım şekli değil.
Burada yapılan eleştiriler çalışmaya yönelik olduğu gibi mesleğin icrası ve tasarım aşamasındaki hareket tarzına yönelik de olmalıdır ki bu size yol gösterici olsun.

Siz bu tip eleştirileri kabul etmiyerek zaten çizginizi belirlemişsiniz.

Hem daha durun bakalım.İlerde mesleğe adım atınca çalıştığınız işyerlerinden veya çalışma yaptığınız işverenlerden daha ne eleştiriler alacaksınız.Burada yapılan kçücük olumsuz bir eleştiri karşısında bozuluyorsanız gerisini düşünemiyorum.

Neyse size başarılar diliyorum.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel görünüyor.Elinize sağlık.

swordof

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emreyazicioglu.com.tr
Akrabaya ve mesleğe ihanet desem çok mu ağır olacak?
Akrabaya veya bir tanıdığa iş yapılınca nedense pek uğraşılıp özenilmiyor.
Bir türlü sebebini anlayabilmiş değilim.Muhtemelen emeğin karşılığı ya hiç alınmamış ya da çok altında bir bedel alınmış.
Şunu unutmamak gerekir.Kime olursa olsun,nasıl olursa olsun bir tasarım yapacaksanız onu hakkıyla yapacaksınız.Aksi halde ilerleme kaydetmeniz mümkün olmayacaktır.
Başarılar.

Aynen katılıyorum ayrıca yeri gelecek bu logoyu kim hazırladı diyilince o akrabanız sizi adınızı gurula söyleyecek o yüzden eş dost akraba tanıdık vs. ayrımı yapılmadan her iş hakkıkyla hazırlanmalıdır..
Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim.