Hoşuma gitti böyle şeylerde Photoshopta güzel oluyor aslında!
Hakan Emen ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 31 Ara 2007 Mesajlar 104 Tepkime puanı 8 3 Ocak 2008 #1 Hoşuma gitti böyle şeylerde Photoshopta güzel oluyor aslında!
matri ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Kas 2007 Mesajlar 170 Tepkime puanı 2 Yaş 54 3 Ocak 2008 #2 super olmus bu goruntu... bunu pshopdami hazirladiniz???
Hakan Emen ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 31 Ara 2007 Mesajlar 104 Tepkime puanı 8 3 Ocak 2008 #3 matri' Alıntı: super olmus bu goruntu... bunu pshopdami hazirladiniz??? Genişletmek için tıkla ... Evet Photoshop 18 Layer dan oluşuyor... teşk.
matri' Alıntı: super olmus bu goruntu... bunu pshopdami hazirladiniz??? Genişletmek için tıkla ... Evet Photoshop 18 Layer dan oluşuyor... teşk.
FRTDESIGN 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Ara 2007 Mesajlar 457 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.webevin.com 3 Ocak 2008 #4 çok güzel olmus photoshopta bende yapabılırım bunu aslında çok basıt... fakat böyle bişey hiç çıkartmadım çok hoş olmus en güzeli smudge tool olmus
çok güzel olmus photoshopta bende yapabılırım bunu aslında çok basıt... fakat böyle bişey hiç çıkartmadım çok hoş olmus en güzeli smudge tool olmus
unılee 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 Tem 2007 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 4 Ocak 2008 #5 Çalışmanız başarılı, devamını bekleriz. Herkez uğraşmak istemez bunları yapmakla.
Smoke6 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Ara 2007 Mesajlar 426 Tepkime puanı 13 4 Ocak 2008 #6 FRTDESIGN' Alıntı: çok güzel olmus photoshopta bende yapabılırım bunu aslında çok basıt... fakat böyle bişey hiç çıkartmadım çok hoş olmus en güzeli smudge tool olmus Genişletmek için tıkla ... yaparım demeyle olmaz bu işler dostum.. Bak Hocam yaparım dememiş Konuyu Açarken Yapmış.. Güzel'de yapmış.
FRTDESIGN' Alıntı: çok güzel olmus photoshopta bende yapabılırım bunu aslında çok basıt... fakat böyle bişey hiç çıkartmadım çok hoş olmus en güzeli smudge tool olmus Genişletmek için tıkla ... yaparım demeyle olmaz bu işler dostum.. Bak Hocam yaparım dememiş Konuyu Açarken Yapmış.. Güzel'de yapmış.
G gülsemen 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Ocak 2008 Mesajlar 60 Tepkime puanı 2 28 Ocak 2008 #7 güzel bir çalışma. Dağın gökyüzüyle birleştiği yeri birazdaha eritebilirmiydik ki. Biraz keskin geldi bana.
güzel bir çalışma. Dağın gökyüzüyle birleştiği yeri birazdaha eritebilirmiydik ki. Biraz keskin geldi bana.