Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dairesel logo halkaları yardım...

mehmet0625

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar ben bir logo yapmak istiyorum ama istediğim logo halkasını çizemedim bi ara çizdim ama renklenriremedim aşağıdaki logonon halkasından photoshopta çizip halkaları sarı renge boyamak istiyorum yani logoda siyah çizgi ile çizilmiş logo halkalarının sarın renkte çizmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim saygılarımla...

Imageshack - 34798335.png

ImageShack® - Online Media Hosting

Benzer konular

hsyngngr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.huseyingungor.org
arkadaşım yuvarlak şekli çizdiysen layer kısmından çizdiğin yuvarlak layerin üstüne gel ikikere layer sytles bölümünden stokla etrafını siyah color kısmındanda içinin rengini değiştirirsin

mehmet0625

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım yuvarlak şekli çizdiysen layer kısmından çizdiğin yuvarlak layerin üstüne gel ikikere layer sytles bölümünden stokla etrafını siyah color kısmındanda içinin rengini değiştirirsin

yuvarlak çizdim ama onu boyayamadım yine cs4 de adım adım daire çizme ve daireçizgilerini nasıl sarı yapabilirim hangi adımları cs4 te izleyerek yapabilirm yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
şimdi öncelikle logo photoshopda çizilmez. sebebi boyutuyla oynadığın zaman logonun bozulacak olmasıdır. vektör tabanlıbir program kullanmalısın. yok ben illa bu kısmı photoshopda sarıya boyayacam diyorsan o zaman bunun altına yeni bir layer aç. sonra elliptical marquee tool ile o kısmı seç. sonra bu seçili alanı sarıya boya. üstte kalan logonun bulunduğu layerın blend modeunu multiply yap.