Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dairesel Yazı Yardım

thuran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki gibi okulumuz için basit bir logo istiyorum..
Aslında photoshopla basit gibi ama ben yapamadım.. Aynısı Olacak ama png formatında arkasındaki mavilik olmayacak sadece yazıyı isiyorum yani.. Meb logosunu ben eklerim sonra... şimdiden yapacak arkadaşlara teşekkür ederim...

6171Amblem.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
https://hotfile.com/dl/136426415/2381210/LOGO.jpg.html
buyrun yapılmıştır arkadaki mavi görüntüyü istememişsiniz öndeki istediğiniz görüntü beyaz bunun zeminli olması gerekir beyazın gözükmesi için o yüzden ben siyah olarak çalıştım :) istediğniz renge çevirip gönderbilirim saygılar.

thuran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
https://hotfile.com/dl/136426415/2381210/LOGO.jpg.html
buyrun yapılmıştır arkadaki mavi görüntüyü istememişsiniz öndeki istediğiniz görüntü beyaz bunun zeminli olması gerekir beyazın gözükmesi için o yüzden ben siyah olarak çalıştım :) istediğniz renge çevirip gönderbilirim saygılar.

eline sağlık Pınar67 kardşim çok güzel olmuş... ben şimdi bunun arkası transparan png formatında ve yüksek çözünürlükte (1900x1200) istiyorum yani rica ediyorum mümkünse...

ayrıca bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim :)))

thuran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yok aslında o kadar büyük çözünürlükte olmasada olur ama ne bileyim ilerde lazım olur diye düşündüm.. senin yaptığın büyüklük şimdilik yetiyor ama senide yormayayım hangisi kolaysa...

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
https://hotfile.com/dl/136427884/e5076c3/logo.png.html
buyrun rica ederim benim için 5 dakikalık bir işti güle güle kullanın. yalnız png formatı istediniz benden bu formatta bir yerde büyük baskı yaptıracaksanız png formatı sorun olur arkası transparan isterseniz illada bunu psd formatıda halleder ama yok biryerde bilgisayar ortamında kullancaksanız bu işiniz görür. ayrıca yorulmadım nedemek işiniz görülsün kolay gelsin.

thuran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok ama çok tşk ederim... tam istediğim gibi olmuş.. dediğiniz gibi bilgisayar ortamında kullanılacak sadece... psd formatında olsa daha çok işime yarardı ama ne bileyim aklıma gelmedi...

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok ama çok tşk ederim... Tam istediğim gibi olmuş.. Dediğiniz gibi bilgisayar ortamında kullanılacak sadece... Psd formatında olsa daha çok işime yarardı ama ne bileyim aklıma gelmedi...
rica ederim ne demek evet bu işinizi görür.:)

thuran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
affedersiniz çok oluyorum biliyorum bunun bi kaç değişik rengini isteseye bilir miyim müsait olduğun zaman yaparsınız.. beyaz sarı mavi yeşil falan değişik arka planlara uyacak şekilde...

thuran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beyaz, sarı, mavi ve yeşil renklerde de yaparmısınız... çok özür diliyorum gerçekten... ama çok dua ediyorum size...

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshop'u açın orada ımage - mode-colar blance menüsünden bunu yapabilirsiniz yapardım ama şuanda çok yoğunum :(

thuran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Canınız sağolun çok ama çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Allah işinizi rast getirsin...

thuran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beceremedim...:sadsmile: imageden mode yi buldum ama color balance yi bulamadım.... :crying:

thuran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Lütfenn sadece beyaz ve sarı açık renkler lazım oldu Pınar67

thuran

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tekrar çok teşekkür ederim... Allah razı olsun...