Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

damla aksesuar logo çalışması

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆

yeni çalışmakta olduğum firma için yaptığım logo çalışması sizlerinde fikrini almak istiyorum

tekstil aksesuarları ve taş transfer işi yapan bir firma kurumsal kimlik çalışmasınıda yapıp sizlere sunacağım...

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
elinize sağlık yalnız rengini beğenmedim çok soluk geldi bana zannedersem degrade de var ama belli olmuyor kolay gelsin

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
elinize sağlık yalnız rengini beğenmedim çok soluk geldi bana zannedersem degrade de var ama belli olmuyor kolay gelsin

teşekkür ederim orjinali cmyk sitede sıkıntı olduğu için rgb attım siyah zeminde kullanılacak genel olarak onun içinde çok koyu renkler tercih etmedim kurumsal kimlik çalışmasında kesin belli olur belki renkleri biraz daha koyu yapabilirim tekrar teşekkürler...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım beğenilmedi :( arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen iyi kötü yorumlarımız birbirimizi yönlendirecektir

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aksesuar işi olacağı için aksesuar vektörü çalışırsanız daha iyi olur.Aksesuar firmaları mutlaka düğme toka vb aksesuar malzemeleri mutlaka kullanırlar.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aksesuar işi olacağı için aksesuar vektörü çalışırsanız daha iyi olur.Aksesuar firmaları mutlaka düğme toka vb aksesuar malzemeleri mutlaka kullanırlar.

firma kimliğinden biraz uzaklaşmış ve ağırlıklı olarak taş transfer işi yapmaktadır ona gönderme olarakta damla simgesini bu tarz çalıştım firmanın şu an yaptığı işe daha uygun olması açısından teşekkürler...

grafik.nk

🌱Yeni Üye🌱
bence guzel olmus ama tek renk degılde 2 renk calıssan daha hos durur sankı...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence guzel olmus ama tek renk degılde 2 renk calıssan daha hos durur sankı...

biraz degrade kullandım onun dışında renge girmedim genelde isimden ötürü su firmalarını andıran renkler geldi en son bu renk gözümüze hoş geldi bunda karar kıldık

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Hoş duruyor renkler ve font dışında daha estetik bir font kullanabilirsin mesela.
emeğine sağlık

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
renk olarak biraz daha koyu yapabilirsin. font kısmına karışamam denemen lazım incelemen lazım ama estetik bir font hoş durur gibi geliyor bana.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
renk olarak biraz daha koyu yapabilirsin. font kısmına karışamam denemen lazım incelemen lazım ama estetik bir font hoş durur gibi geliyor bana.

renk konusunda haklı olabilirsin monitörler eski tam rengi oturtamıyorum birde corelde çalışmanın vermiş olduğu handikap var tam rengi tutturamıyorsun ama font baktım ama ne bileyim bu oldu gibime geldi yine değerlendireceğim teşekkürler...

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
loogo2j.jpg

aksesuar yazısının rengını degısmelısın damla ısmı on plana cıksın gercı calısmanı rgb yapınca bayag bı estetıklıgı kaybolmus gıbı duruyo ya neyse
ellerıne saglık

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bencede font daha estetik kullanılabilir.

renk beğenildi arkadaşlar sitemizde de görebileceksiniz yakında sanırım fontuda değiştirmeye pek zamanım olmıyacak site açıldıktan sonra değişiklik pek mümkün olmıyabilir sağolun ilginiz için

loogo2j.jpg

aksesuar yazısının rengını degısmelısın damla ısmı on plana cıksın gercı calısmanı rgb yapınca bayag bı estetıklıgı kaybolmus gıbı duruyo ya neyse
ellerıne saglık

istediğimde zaten damla isminin ön plana çıkması idi renk olarak denemelerim çok oldu degradeli bir görüntü hoş durdu bilemiyorum font değişikliği belki olabilir teşekkürler ilginiz için...

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Taş dizimi ile bağlantılı bir firma için yapılabilecek en güzel işlerden birini yapmışşsınız diyebilirim. Logonuz hakkında yorumları okumadan anlamıştım işin içinde taş olduğunu, bu anlamda tebrik ederim.
Renk konusunda biraz daha toklaştırsanız.. Degrade kalksa, biraz daha koyulaşsa tonu..
Birde yazı fontunu bende beğenmedim.Yine böyle etli ama daha farklı bir font kullan derim.

Kolay gelsin

Ellerine sağlık...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş, ama sans serif font kullansan daha iyi olurmuş.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Taş dizimi ile bağlantılı bir firma için yapılabilecek en güzel işlerden birini yapmışşsınız diyebilirim. Logonuz hakkında yorumları okumadan anlamıştım işin içinde taş olduğunu, bu anlamda tebrik ederim.
Renk konusunda biraz daha toklaştırsanız.. Degrade kalksa, biraz daha koyulaşsa tonu..
Birde yazı fontunu bende beğenmedim.Yine böyle etli ama daha farklı bir font kullan derim.

Kolay gelsin

Ellerine sağlık...

teşekkür ederim ilk işim font ile oynamak olucak renk konusunuda tekrar gözden geçireceğim

Tekno tarzında bir font deneseydiniz daha hoş durabilirdi

teşekkürler font elimden tekrar geçecektir

güzel olmuş, ama sans serif font kullansan daha iyi olurmuş.

bu fikrinizide gözden geçireceğim teşekkürler