Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

damla göz hastanesi

omerkolakan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.omerkolakan.com
Yorumlarınızı Bekliyorum
damla.jpg

Benzer konular

krallls42

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence font olmamış ve gözü de biraz daha şık yapabilrisen daha güzel bir çalışma olcaktır eminim.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
foruma resim yüklerken

resmi cmyk değil rgb yükleyin internet explorer cmyk desteklemediği için cmyk resimler gözükmez rgb önizleme aşağıda:
damlag.jpg

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir hastane logosunda siyah renk yanlış bir seçim. Krallis42'nin de dediği gibi font da olmamış bence. Göz damlasının kırmızı olması da sanki kan ağlıyormuş gibi olmuş. Yani olmamış o da. Herşeye bir kusur bulmuş gibi olacağım kardeş ama göz simgesi de yanlış bir tercih; kullandığın göz çizimi bir göz hastanesinden ziyade sanki bir makyaj&bakım salonunu temsil ediyormuş gibi geldi bana. Yeni bir çalışma yapsanız daha güzel olacak sanki. Selamlar, başarılar...

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
Semih bey katılıyorum size bir hastane logosunda daha iç açıcı renkler olmalıdır yeşil mavi turkuaz vs. ve o goz simgesi cok cafcaflı olmus ve daha cok kozmetik firmalarının logolarını andırıyor ve arkadasın dedıgı gibi font da uymamıs uzerınde bırazdaha calısırsan olur kolay gelsin

1_kleo

🌱Yeni Üye🌱
gozu farklı sekılde tasarlayıp dala yazısının ustune koysaymıssınız butunlugu bozmazmıs bnce... bır de oyle deneyın

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yeni bi çalışma gerektiren bi iş bencede başarılar

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben beğenmedim renk olsun font olsun gözün çizimindeki amatörlük pek hoş değil bende tekrardan sade ve daha güzel bir çalışma denemenizi öneririm buda kullanılmıcak gibi değil ama hedef her zaman daha güzeli olmalı bence elinize ve emeğinize sağlık.

Yef

🌱Yeni Üye🌱
en baştaki logoyu ilk görüşte canavara benzettim bence biraz daha estetik olabilir... :)

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
renkler bence mavi veya yeşil tonlarda olmalı

Karax

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık ama biraz daha çalışman gerekecek sanırım haste logosuna göre biraz korkunç olmuş daha renkli canlı renkler kullanmalısın