Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saçlar, gözlerin kapalılığı, vücut dansın havasını veriyor ama diğer ayağı da gösterip sanki dansın bir parçası gibi yapsanız daha iyi olabilir. bir eksiklik varmış gibi. ama güzel çalışma elinize sağlık. bu çalışmaları gördükçe gaza geliyorum desem yeridir.
saçlar, gözlerin kapalılığı, vücut dansın havasını veriyor ama diğer ayağı da gösterip sanki dansın bir parçası gibi yapsanız daha iyi olabilir. bir eksiklik varmış gibi. ama güzel çalışma elinize sağlık. bu çalışmaları gördükçe gaza geliyorum desem yeridir.
yorumunuz için teşekkür ederim. diğer ayağı göstermememin nedeni şu ; diğer ayak görünseydi o kadar büyük bi ahenk oluşmayacaktı, yani yere daha sağlam basmış olacaktı ( Biraz kendinden geçmiş havası olsun istedim ). şuan sol ayak arkaya kıvrılmış vaziyette ve elbisenin arkasında kalıyor. belki daha farklı olurdu o ayak gösterilseydi ama, böyle de içime sindi açıkçası.
başarılı bır çalışma eğitim sonrası şimdi becerileri dökme zamanı başarıya dökmede yenı olsamda böyle çalışmaları gördükçe takdir etmemek elde değilkendinizi geliştirmeden vazgeçmeyin derim ben...iyisi kötüsü olmaz kazandıklarınızla her zaman öndesinizdir zaten.
başarılı bır çalışma eğitim sonrası şimdi becerileri dökme zamanı başarıya dökmede yenı olsamda böyle çalışmaları gördükçe takdir etmemek elde değilkendinizi geliştirmeden vazgeçmeyin derim ben...iyisi kötüsü olmaz kazandıklarınızla her zaman öndesinizdir zaten.
teşekkür ederim yorumunuz için. kendimi geliştirme yolunda artık ne vakit kaybedebilirim nede en küçük bir taviz verebilirim, çünkü bu saatten sonra hem meslek hem hobi hemde yaşam biçimi olarak görüyorum bu işi size de başarılar.