Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dance of love

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop cs5 + wacom tablet. referans kullanıldı, iyi seyirler.

dance_of_love_by_eren_akinci-d4deebu.jpg

Benzer konular

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok güzel olmuş.Sanki ayak tam bitmemiş gibi.

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
saçlar, gözlerin kapalılığı, vücut dansın havasını veriyor ama diğer ayağı da gösterip sanki dansın bir parçası gibi yapsanız daha iyi olabilir. bir eksiklik varmış gibi. ama güzel çalışma elinize sağlık. bu çalışmaları gördükçe gaza geliyorum desem yeridir.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
saçlar, gözlerin kapalılığı, vücut dansın havasını veriyor ama diğer ayağı da gösterip sanki dansın bir parçası gibi yapsanız daha iyi olabilir. bir eksiklik varmış gibi. ama güzel çalışma elinize sağlık. bu çalışmaları gördükçe gaza geliyorum desem yeridir.

yorumunuz için teşekkür ederim. diğer ayağı göstermememin nedeni şu ; diğer ayak görünseydi o kadar büyük bi ahenk oluşmayacaktı, yani yere daha sağlam basmış olacaktı ( Biraz kendinden geçmiş havası olsun istedim ). şuan sol ayak arkaya kıvrılmış vaziyette ve elbisenin arkasında kalıyor. belki daha farklı olurdu o ayak gösterilseydi ama, böyle de içime sindi açıkçası.

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet haklısınız yere sağlam basmış olsaydı gözlerle saçlarla vücuttaki uyum bozulabilirdi. sayenizde çok faydalanıyorum. teşekkürler.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet haklısınız yere sağlam basmış olsaydı gözlerle saçlarla vücuttaki uyum bozulabilirdi. sayenizde çok faydalanıyorum. teşekkürler.

Estağfurullah :) sadece ben öyle düşünüyorum, ama sizin dediğiniz şekilde de güzel olabilir belki. denemek lazım :)

mutlusima

🌱Yeni Üye🌱
başarılı bır çalışma:) eğitim sonrası şimdi becerileri dökme zamanı başarıya dökmede yenı olsamda böyle çalışmaları gördükçe takdir etmemek elde değil:)kendinizi geliştirmeden vazgeçmeyin derim ben...iyisi kötüsü olmaz kazandıklarınızla her zaman öndesinizdir zaten.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
başarılı bır çalışma:) eğitim sonrası şimdi becerileri dökme zamanı başarıya dökmede yenı olsamda böyle çalışmaları gördükçe takdir etmemek elde değil:)kendinizi geliştirmeden vazgeçmeyin derim ben...iyisi kötüsü olmaz kazandıklarınızla her zaman öndesinizdir zaten.

teşekkür ederim yorumunuz için. kendimi geliştirme yolunda artık ne vakit kaybedebilirim nede en küçük bir taviz verebilirim, çünkü bu saatten sonra hem meslek hem hobi hemde yaşam biçimi olarak görüyorum bu işi :) size de başarılar.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrik ederim çok başarılı olmuş, severek takip ediyoruz çalışmalarınızı. :)