arkadaşlar resimdeki fontun türkçe'sini arıyorum.ne olur yardım edin.fontun adı Das Reicht Gut.
S sinemagazin 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Haz 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 22 Haz 2008 #1 arkadaşlar resimdeki fontun türkçe'sini arıyorum.ne olur yardım edin.fontun adı Das Reicht Gut.
Z zero2900 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 11 Haz 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.linuxse.org 25 Haz 2008 #2 Konuda ne istediğini hiç anlamadım
S sinemagazin 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Haz 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 26 Haz 2008 #3 zero2900' Alıntı: Konuda ne istediğini hiç anlamadım Genişletmek için tıkla ... neyini anlamadın kardeşim ben de onu anlamadım.bu font'ün türkçe karakterlere sahip olanını arıyorum. (işçöğü) harflerini yazabilen.
zero2900' Alıntı: Konuda ne istediğini hiç anlamadım Genişletmek için tıkla ... neyini anlamadın kardeşim ben de onu anlamadım.bu font'ün türkçe karakterlere sahip olanını arıyorum. (işçöğü) harflerini yazabilen.
M metin78tr 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Ocak 2010 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 20 Ocak 2010 #4 bende arıyorum ama yok sanırım. bulan varsa link verirse sevinirim.
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 20 Ocak 2010 #5 sinemagazin' Alıntı: arkadaşlar resimdeki fontun türkçe'sini arıyorum.ne olur yardım edin.fontun adı Das Reicht Gut. Genişletmek için tıkla ... forma yükleyin türkçeleştiriyim
sinemagazin' Alıntı: arkadaşlar resimdeki fontun türkçe'sini arıyorum.ne olur yardım edin.fontun adı Das Reicht Gut. Genişletmek için tıkla ... forma yükleyin türkçeleştiriyim
dombalak 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 24 Haz 2008 Mesajlar 430 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.kartvizitdunyasi.com 21 Ocak 2010 #6 türkçeleştirmek için hangi programı kullandığınızı söyler ve nasıl yaptığınız hakkında bilgi verirseniz çok memnun oluruz
türkçeleştirmek için hangi programı kullandığınızı söyler ve nasıl yaptığınız hakkında bilgi verirseniz çok memnun oluruz
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 21 Ocak 2010 #7 dombalak' Alıntı: türkçeleştirmek için hangi programı kullandığınızı söyler ve nasıl yaptığınız hakkında bilgi verirseniz çok memnun oluruz Genişletmek için tıkla ... "font creator" proğramını kullanıyorum
dombalak' Alıntı: türkçeleştirmek için hangi programı kullandığınızı söyler ve nasıl yaptığınız hakkında bilgi verirseniz çok memnun oluruz Genişletmek için tıkla ... "font creator" proğramını kullanıyorum