Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deadworld - Freehand Çalismalarim

Deadworld

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 kac tane freehandle yapilmis etiket calismalarimi koyuyorum arkadaslar ve bunlar baskidan cikmistir yakinda raflarda goruceksiniz :D

merak ettiginiz bi soru olursa ben burdayim yardim ederim arkadaslar

automannra5.jpg

hatipogludenizeconverterb4.jpg

lkejeansjakronbs5.jpg

mopaslavantaconverted3lc3.jpg

vurallar2converted2od6.jpg

baktimki kimse merak etmiyo :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

diren yildiz

🌱Yeni Üye🌱
GÜzel OlmuŞ Elİnİ SaĞlik
Bende Matbaada ÇaliŞiyorum Tasarim HoŞuma Gİdİyor Ama Yİne Bu İŞİ Yapip
Yapmama Konusunda Kararsizim Asil MesleĞİm İŞetme
KafamkariŞik Yanİ GelİŞen Bİ İŞ Grafİkerlİk..

edepli

🌱Yeni Üye🌱
Hatipoğlu ve Vurallar gayet güzel gözüküyor.
Bu iki çalışmayı nasıl yaptın detaylı bir anlatsan baya faydan dokunur.
Buna benzer çalışmalar biz de yapabiliriz belki o zaman.
Sadece yaptıklarını sergilemekle kalma kardeşim , diğer grafik meraklılarınıda bilgilendir bence......
Çalışmalarında başarılı olursun inşaallah...(Zaten başarılısın bana göre..)

Deadworld

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
simdi detayli anlatmak biraz zor olur cok uzun yazmasi ama kisacasi anlatiyim ne yaptigimi
vurallardan basliyorum

ilk basta bicagi aldim yani 100 capli kenar cizgiyi onun icini kirmizi boyayarak basladim ise uzerinede beyaz halka gecirdim ve beyaz halkanın ıcınnede photoshopta yapmıs oldugun resmi koydum. photoshoptakınıde ilk basta cım buldum ki bu xp nın masaustundekı resmıne cok benzıyo :D gokyuzunu dahada actım ve ınternette buldugum koyun ve ınegı koydum buraya bununla beraber kasarın fotosunu cektım kı bu kasar vurallardan gelme onlar ıstedı :D cektıkten sonra fotoyu photoshopta kesıp yerlestırdım sonrada yazıları koydum.

olayın en basıt halı bu olmadı sız surayı nasıl yaptın dersenız hemen yardımcı olurum hepsını teker teker bu yazıda anlatmam aylar alır o yuzden kısaca anlattım :D

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hepsi güzel olmuş ama gördüğüm kadarıyla hatipoğlu etiketinde pikselleşmeler var. Orjinalde öyle değildir herhalde, bir de kaşar etiketinde koyunlarda bir problem var gibi. emeğine sağlık bu siteyi sıkı takipteyim umarım bende bir gün sizler gibi olabilirim.

Deadworld

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hepsi güzel olmuş ama gördüğüm kadarıyla hatipoğlu etiketinde pikselleşmeler var. Orjinalde öyle değildir herhalde, bir de kaşar etiketinde koyunlarda bir problem var gibi. emeğine sağlık bu siteyi sıkı takipteyim umarım bende bir gün sizler gibi olabilirim.

hatipoglunda cikti sorununda pixellesme yasanmadi cok guzel cikti vurallardada koyunlari ust uste koydum :D kucuk biraz etiket :) bi sorun olmadi :) baska bi sorunuz varsa seve seve yardim ederim

bilmiyorum23

🌱Yeni Üye🌱
Güzeller --- Ama ben kaşarı beğenmedim,, Niye diye sorarsanız peyniri hiç güzel görünmüyor :)

Emeğenize sağlık.. siz işinizi güzel yapmışsınız...

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzeller --- Ama ben kaşarı beğenmedim,, Niye diye sorarsanız peyniri hiç güzel görünmüyor :)

Emeğenize sağlık.. siz işinizi güzel yapmışsınız...

peynirin güzel görünmesi çok önemli değil ki!! Kars kaşarı o, bi yersen bi daha bırakamazsın :D görünüşüne de aldırmazsın hemde :D

bu arada çalışmalar fena değil, bana göre sanki biraz basit kalmışlar :)

lazerosman

🌱Yeni Üye🌱
Yorum

Sevgili arkadasim
Ben Paris'ten yaziyorum. SIteye yeni uye oldum. Calismalarina gelince Automann tek basina guzel bir calisma. Sanirim logo calismasi. Hatipoglu logosunu siz yaptiysaniz Hurriyet'in logosunu andiriyor. LK JNS ise bir kot etiketi sanirim, kot etiketi icin pek anlami olan bir calisma degil gibi geldi bana. Vurallar etiketi gayet guzel, iyi calismissiniz ancak Vurallar icin bir logo calismasi yapsaniz daha iyi dururdu sanki. Bilmem ne dersiniz? Ama genelde gayet basarili. basarilarinin devami dileklerimle...

Osman Ozer

Deadworld

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
uzun zamandır yoktum sımdı geldım arkadaslar bayagı oldu :)
bunları bı 4 - 5 ay kadar once yaptım sanırım :) şimdi olsa daha guzellerini yaparım ama bılmelısınızkı etıket tasarımda sınırlar var. İsterseniz en guzel tasarımı yapın müsteri size hayır begenmedim bunu dedıgı an bıtıyo o calısma. Bu yaptıklarımın hepsı basıldı. Bu arada yorumlarınızda haklısınız bunları dıkkate alıcam arkadaslar cok tesekkurler yorumlarınız için...

fatmacan3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
jns etiketinde ki binanın karartısını nasıl yaptın merak ettim

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmalarınızın hepsi çok güzel fakat hatipoğlu el sabununa fazla özenilmemiş gibi
biras uğraşlsa o da güzel bişeye benzicek gibi
iyi çalışmalar:)

mizoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lavanata kokulu tasarımını senmi yaptın inanmıyorum ya o yazıları nasıl fark edemedın sol alta köşedeki yazılar kendini aşmış ucup gitmişler bilerek yaptıgını hiç sanmıyorum arkadasım ayrıca vurallar kaşar etiketi standart bi tasarımdır bunuda unutmaman gerekiyor biz firma olarak vurallar kaşara dergi ilanları hazırladık ve yayınladık bu tasarım stnadart bır tasarımdır,dergimizdede aynı tasarım ile yayınlanmıştır.