Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dekupe İşlemi Yaptırılacaktır - Dünya Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pain_decide

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dekupe İşlemi Yaptırılacaktır

Aranan Şehir: Dünya Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: İş yoğunluğumdan ötürü aylık olarak çıkarttığım bir ürün kataloğunun dekupe işlemlerini freelance çalışan bir arkadaşa yaptırmak istiyorum. Yaklaşık 300 adet ürün ve çoğu beyaz arka plana sahip. Bu her ay devam edecek bir iş, ilk aydan sonra bu adet tabi ki düşecek ve yaklaşık 100 tane filan olacak ve bu şekilde devam edecek. İstediğim tek şey temiz ve hızlı bir şekilde dekupe yapabilen ve işini zamanında teslim edecek bir çalışma arkadaşı. Lütfen tekliflerinizi mail adresime gönderiniz. Tam sayıyı bilmediğimiz için fiyatı resim başına verirseniz daha iyi olur. Ödemeler isteğe bağlı olarak haftalık veya aylık olarak yapılır. Teşekkürler..

E-posta: o.okur@printingturkey.com

mail atıldı. perfect_161@hot

bir süre evkur evdiz esme gibi avmlerin insertlerini yaptım. çoğunlukla beyaz esya mutfak ürünleri mobilya elektronik dekupesi yaptım..çalısmaları mail atabilirim...

grafikarizma30

🌱Yeni Üye🌱
Cevap

Ya arkadaşlar ne olur allah rızası için ucuz fiyat vermeyin piyasamızı düşürmeyin.mahvettiniz grafikerliği. 3 ay kursa giden grafiker oluyor anlamadım ben 15 yıldır bu işi yapıyorum güzel sanatlar mezunuyum grafikerim diyemiyorum lütfen yani 1 dekupeyi 0,75 kuruşa yaparım demişler ya yazıklar olsun suç onlada değil onları bu siteye alan da zaten neyse ne söylesen farketmez de zaten ben ginede ortaya yazıyım dedim.
Grafikerlik zor meslek 2000 tl nin altında maaş olmaması lazım
ama 800 e çalışanvar

Maalesef bende sizin gibi düşünüyordum fakat işverenler acımasızlar ve paraya ihtiyaç olunca iş yapılıp para kazanılmak zorunda bende 10 yıldır bu işi yapıyorum. ben vermesem ucuz fiyat başkası verecek bunun va rmı bir çözümü yada site yönetimi olarak fiyat konulsun tarife koyalım . isteyen gelsin yaptırsın .

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
Maalesef bende sizin gibi düşünüyordum fakat işverenler acımasızlar ve paraya ihtiyaç olunca iş yapılıp para kazanılmak zorunda bende 10 yıldır bu işi yapıyorum. ben vermesem ucuz fiyat başkası verecek bunun va rmı bir çözümü yada site yönetimi olarak fiyat konulsun tarife koyalım . isteyen gelsin yaptırsın .

Sorun işverenlerde değil gripinim arkadaşın da dediği gibi sorun işi gücü olmayan, pc kullanmayı biliyorum deyip photshop ve biraz da corel öğrenip ben grafikerim diyen grafiker müsvettelerinde, adamlar 3 krş olsun benim olsun diye fiyat kırıyor bu durumdan da işveren kazançlı çıkıyor aynı zamanda bu işi ilmini okuyan uzun yıllardır bu işi yapan grafik tasarımcıların kuyusunu kazıyorlar yazıklar olsun satılık insanlar

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ya arkadaşlar ne olur allah rızası için ucuz fiyat vermeyin piyasamızı düşürmeyin.mahvettiniz grafikerliği. 3 ay kursa giden grafiker oluyor anlamadım ben 15 yıldır bu işi yapıyorum güzel sanatlar mezunuyum grafikerim diyemiyorum lütfen yani 1 dekupeyi 0,75 kuruşa yaparım demişler ya yazıklar olsun suç onlada değil onları bu siteye alan da zaten neyse ne söylesen farketmez de zaten ben ginede ortaya yazıyım dedim.
ama 800 e çalışanvar

sadece haklısın diyebiliyorum başka söylecek söz bulamıyorum utanç verici bir durum

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Ulan dekupeci diyede meslek uydurdunuz ya bir yerinizden helal olsun ! Dünya kadar insanla tartışıyorum şu sitede bir kişide çıkıp demiyor ki aga bunları burada barındıranlar ne yapıyor ? Bu sitenin bu tutumundan nefret eder oldum arkadaş hit alacaksın diye kendine reklam geliri elde edeceksin diye bu kadar rahatlık olur mu ya ne saçma sapan ilanlar veriyorlar sen nasıl yayınlatıyorsun bu adamların ilanlarını burada biraz özen biraz dikkat biraz saygı ya! Sonra neden Avrupayı örnek alıyoruz sürekli aha bundan !

gokselkaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gokselkaya.blogspot.com
bir çok tanınmış firmanın katalog işlerini dekupelerini görsellerin temizliğini photoshop işlemlerini kendim yaptım
görsel başına fiyatım 5 TL dir

gokselkaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gokselkaya.blogspot.com
ahmet arkadaşım dekupeci diye bir meslek yok zaten, destek olarak bir işin dekupe kısmıyla ilgilenecek arkadaş arıyorlar gayet normal bende katalog yaparken ürünlerin dekupesi için ücret karşılığında destek almıştım gayet normal. ben mobilya dekupesinde ürünün dekupesi gölgelendirmesi renk ayarlarını yapıp görsel başına 10 TL aldığımı bilirim. bu tip işler hep olur bu sektörde he 75 kuruşa yaparım diyende var onları katmıyorum bunun içine zaten öyle düşünenler bu sektörü yok edicek bu gidişle

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ama 800 e çalışanvar

o fiyatı veren işi almak için veriyor da sonrasını hiç düşünmüyor, grafikerliğin çok iyi bir meslek olduğu dönemde olmamız gerekirken iş bulamıyoruz bile. hep bu şekilde mesleği öldürenler yüzünden. 1 dekupeyi 0,75'e yaparım dersen adam da basit ucuz görür bu işi. kendi kendimizi yakıyoruz...

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
ahmet arkadaşım dekupeci diye bir meslek yok zaten, destek olarak bir işin dekupe kısmıyla ilgilenecek arkadaş arıyorlar gayet normal bende katalog yaparken ürünlerin dekupesi için ücret karşılığında destek almıştım gayet normal. ben mobilya dekupesinde ürünün dekupesi gölgelendirmesi renk ayarlarını yapıp görsel başına 10 TL aldığımı bilirim. bu tip işler hep olur bu sektörde he 75 kuruşa yaparım diyende var onları katmıyorum bunun içine zaten öyle düşünenler bu sektörü yok edicek bu gidişle

Arkadaşım sen yok diyorsun da dekube konusunda profesyonelim diyen kişiler var bu forumda ahmet arkadışımızda dekubeci diye bir meslek var dememiş zaten bu işi meslek yaptınız demiş haklı olarak

var ya sırf sizlere inat bu forum sitesine ilan veren tüm işverenlere cevap vercem ve fiyatları hep 2 kat, 4 kat fazla söyleycem cesareti olan varsa buyursun fiyat yükseltsin

resim başına dekube 10 TL,
bir el ilanı tasarımı tek taraflı a5 40 TL,
çift taraflı a5 80 TL,
logo tasarımı 500 TL

sabrican_11

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konu gittikçe sarpa sarmış anladığım ama dekupe için 75 kuruş çok az değil mi ! 300 tl bile yapmıyor benim teklifim şu 300 resmi 1000 tl dekupe ederim

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo için 500 cok az
:) geçen 1.500 TL ye balık halinde bir balık firmasının logosunu yaptım

O rakamı en az mebla olarak gösterdim 20 liraya yapanlara ibret olsun diye bu rakama çok az derken, diğer arkadaşların 50 tl nin altına verdikleri fiyat için de bir yorum da bulunsaydınız keşke anlamadığım hatta anlamak istemediğim şey sizin 1500 TL verdiğiniz fiyatlara diğer arkadaşlar niye bu kadar düşük verir bu mesleği ayaklar altına alır o arkadaşlara tavsiyem grafikerlik mesleğine ve bu mesleği yapan arkadaşlara saygıları yoksa bile bari kendilerine saygıları olsun boş yere kerizlik yapmak aptallığa öteye geçmez

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
bright adamsın bright. Adamların kafalar çok ayrı dünyalarda bak orada dünya kadar tartışma olmuş bir altında işinize talibim diye mesajlar var bildiğin kendiniz bilmezlik yemin ederim biz konuşuyoruz hikaye.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
bright adamsın bright. Adamların kafalar çok ayrı dünyalarda bak orada dünya kadar tartışma olmuş bir altında işinize talibim diye mesajlar var bildiğin kendiniz bilmezlik yemin ederim biz konuşuyoruz hikaye.

Haklısın bilerek ve isteyerek ipine takan yok zaten mesleğin içine sıçtılar 3-5 krş kazanacaklar diye bu adamların amacı rekabet ortamı yaratıp birbirlerinin kuyusunu kazmak Ahmet kazanmasın ben kazanayım hikayesi onun cebine gitmesin benim cebime girsin mantığı, bu kadar adillik ve şerefsizlik olamaz, 3-5 krş için insan kendini satmaz satacaksan iyi paraya sat bari orospunun bile bir saygınlığı vardır

ismailgnaydn

🌱Yeni Üye🌱
merhaba iyi günler ben kocaeli güzel sanatlar grafik tasarımdan mezunum ve bu dekupr işi için sizinle görüşmek istiyorum ve açıkçası işede ihtiyacım var dışarda dekupe başına 1.5 - 2 tl para alıyorlar ben 1 tl ye bu işi yaparım eğer kabul ederseniz cevabınızı bekliyorum adım ismail günaydın telefon numaram 0536 323 64 69

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba iyi günler ben kocaeli güzel sanatlar grafik tasarımdan mezunum ve bu dekupr işi için sizinle görüşmek istiyorum ve açıkçası işede ihtiyacım var dışarda dekupe başına 1.5 - 2 tl para alıyorlar ben 1 tl ye bu işi yaparım eğer kabul ederseniz cevabınızı bekliyorum adım ismail günaydın telefon numaram 0536 323 64 69

Ahaaa işte biri daha güzel sanatlar mezunu 1 liraya dekube yapacak hem de yalvarırcasına acıyorum artık bu mesleğe de bu mesleği yapana da yazıklar olsun

ama ben sana bir kıyak yapıcam madem işe ihtiyacın var bana özelden mail adresini gönder sana bir adres göndercem freelance olarak çalışırsın bu kıyağı da herkese yapmam nedense sana yapmak istedim belki de bu gidaşattan iğrendiğim icindir görelim bakalım yaratıcılığınızı

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟

Ahmet gezer sana bir adres verecem bana özelden mail adresini gönderiver

ismailgnaydn

🌱Yeni Üye🌱
sayın site yöneticileri ben bu şerefsizi şikayet etmek istiyorum gereğinin yapılmasını istiyorum şerefsizce ve hakaret dolu mesaj yolladığından dolayı şikayetçiyim sen kendine acı paranın azı çoğu yoktur telefon numaramda yazılı sen beni bir arada ben sana gerekeni söyliyim şerefsiz

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
adama iş bulduk yaranamadık işte bu kadar zekisin, göster bakalım hakaret içeren mesajı ve kelimeleri ispatla

asıl şikayetçi olan benim şerefsiz senin adındır şerefli bir insan olsan 3 krş a kendini ve emeğini satmazsın,
asıl ben şikayetçiyim, fiyat kırıp bu mesleğe yıllarını veren emek harcayan bu insanların haklarına tecavüz eden sen ve senin gibilerden
söyleceğin ne varsa burdan söle herkes görsün, asıl şerefsiz kimmiş emek hırsızı kimmiş, adam gibi davranıp adam gibi cevap verseydin, freelance iş yapardın alırdın hakkın neyse böle 3 kuruşa da talim etmezdin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...