Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dekupe İşlemi Yaptırılacaktır - Dünya Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serapo

🌱Yeni Üye🌱
mail attım.bu işe kesinlikle talibim.çalışmıyorum müsaitim...

thechick

🌱Yeni Üye🌱
fiyat konusunda anlaşabileceğimizi sanıyorum öğrenciyim ıspartada,harçlığımı çıkarmam için iyi bir fırsat benim için umarım bu fırsatı bana verirsiniz çok iyi derecede photoshop biliyorum.istediğiniz işleri zamanında ve çok temiz bir işcilikle size teslim edeceğimden şüpheniz olmasın . mrt_tecik@hotmail.com

Son düzenleme:

grifon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba ürün başı (dosya başı) 5TL olarak dekube işlerinize yardımcı olabilirim.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Ya arkadaşlar iş teslim edilmiş, belkide aylar önce sonuçlandı iş ama her gün birisi bu konuya mesaj atıyor. Lütfen yorumları okuyun biraz :)

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
Epeyce bi yorum yapılmış hiç sıkılmadan hepsini okudum zevkliydi :)
öncelikle kişi istediği fiyatı verir serbesttir nitekit kişi kendi iş kalitesini bilerek ordaki kuruşlu fiyatlara yaparım demektedir. O yüzden bir birinizi kırmanıza gerek yok ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Epeyce bi yorum yapılmış hiç sıkılmadan hepsini okudum zevkliydi :)
öncelikle kişi istediği fiyatı verir serbesttir nitekit kişi kendi iş kalitesini bilerek ordaki kuruşlu fiyatlara yaparım demektedir. O yüzden bir birinizi kırmanıza gerek yok ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Günümüz piyasası 50 kuruşun üstünü artık pahalı olarak algılamaya başladı, bence bu işin ederi minumum 1 TL ,oda işçiliği kolay olacak ve iş baya çok olacak. Normal zorluktaki işlerin fiyatıda 1.5-2.5 TL arası olmalı Grafikerliğin en ağır işi ve gözlerinizin bozulma ihtimali var, fiyat verirken bunlarıda göze almak lazım :smile:

omeraltiok

🌱Yeni Üye🌱
Ürün Dekupeleri yanlızca "path" ile yapıldığında düzgün olur bana göre. Ben de bu şekilde yaparım. Buna göre ürünlerin ne olduğunu bilmeden 2-3 TL/adet üzerinden fiyat verebilirim.

Ömer Altıok
Grafik Tasarımcı
555 291 50 76

leone1907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Günümüz piyasası 50 kuruşun üstünü artık pahalı olarak algılamaya başladı, bence bu işin ederi minumum 1 TL ,oda işçiliği kolay olacak ve iş baya çok olacak. Normal zorluktaki işlerin fiyatıda 1.5-2.5 TL arası olmalı Grafikerliğin en ağır işi ve gözlerinizin bozulma ihtimali var, fiyat verirken bunlarıda göze almak lazım :smile:

valla o zaman ben hamallık etmişim, tanesi 25kuruştan tekstil dekupe yapıyordum :)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
valla o zaman ben hamallık etmişim, tanesi 25kuruştan tekstil dekupe yapıyordum :)

Baya baya bi hammallık etmişsin hemde :)

Ben 3 yıl önce daha hiç iş bilmiyorken elim alışsın diye dekupe işi almıştım. Fiyatıda müşteri vermişti , 40 kuruştan :smile:

İşte sizin gibi piyasayı bilmeyen, işçiliğinin ederini nerdeyse bedavaya kadar düşüren arkadaşlarımız yüzünden artık 50 KURUŞ bile pahalı gelecek insanların gözüne.

Size tavsiyem en kolay ürünlerde bile kolay kolay 1 TL nin altına fiyat vermeyin. Herkes böyle yaparsa dönüp dolaşıp mecburen 1TL yi kabul edeceklerdir.

leone1907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baya baya bi hammallık etmişsin hemde :)

Ben 3 yıl önce daha hiç iş bilmiyorken elim alışsın diye dekupe işi almıştım. Fiyatıda müşteri vermişti , 40 kuruştan :smile:

İşte sizin gibi piyasayı bilmeyen, işçiliğinin ederini nerdeyse bedavaya kadar düşüren arkadaşlarımız yüzünden artık 50 KURUŞ bile pahalı gelecek insanların gözüne.

Size tavsiyem en kolay ürünlerde bile kolay kolay 1 TL nin altına fiyat vermeyin. Herkes böyle yaparsa dönüp dolaşıp mecburen 1TL yi kabul edeceklerdir.

vallahi piyasa fiyatını bilmeden düşük ücrete iş yapıldığı doğru ama bunun ilk sebebi maddi mecburiyet 2.sebebi fiyatı öğrenecek bir kaynak olmayışı.

mesela bu sitede bir başlık açılsa, freelance işlerde banner kaçlira dekupe kaçlira logo kaçlira.. herkes çalıştığı fiyatı söylese piyasayı düşürmek zorunda kalmayız.

yaseminyilmaz

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
Ben Süleyman Demirel Üniversitesi Grafik Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. ek gelire ihtiyacım olduğundan böyle bi iş arıyordum. fotografların tanesi 1 tl, çok detaylı ise 1.50 tl'den yapabilirim. zaman konusunda bir sıkıntınız olmasın, ben dakik çalışırım. daha önce de freelance olarak işler yaptım, çok şükür bi gecikme yaşamadık. size karşı da bir mahcubiyet yaşamayacağımı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...