Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneme AmaÇli Bİr AfİŞ ÇaliŞmasi

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Deneme amaçlı bir çalışma inceler hatalarımı yazarsanız sevinirim
mezunyetqk4.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Resimlerdeki öğrenciler tek ayak üstündeymiş gibi duruyor. Gölgeyi orantlı verseydin sanırım düzelirdi..

çınar1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim alanım olmadığı için eleştirmek bana düşmez ama bir afiş gözlemcisi olarak, sağ ve sol taraftaki öğrenci silüetleri birbirrinin simetriği olması benim gözümü rahatsız etti mesela. ha bu normal midir ya da olması gerekn bu mudur ustalar bilir ben naçizane fikrimi beyan etmek istedim. çalışmanız güzel...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yeni şekli bu
mezuniyetgn7.jpg

Sait SANCAK

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlık yanlız eksik birşeyler var gibi mesela mavi geçişi sonuna kadar kullana bilirdin öğrenci sülietleri daha büyük olabilirdi yani kısacası daha güzel şeyler ortaya çıkarabilirdin, durmak yok çalışmaya devam...

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık yanlız eksik birşeyler var gibi mesela mavi geçişi sonuna kadar kullana bilirdin öğrenci sülietleri daha büyük olabilirdi yani kısacası daha güzel şeyler ortaya çıkarabilirdin, durmak yok çalışmaya devam...

ellerine sağlık güzel olmuş ama sancakbeyi'nin de dediği gibi mavi geçişi aşağıya kadar devam ettirirsen daha hoş olur

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
sanki sadece 3 kişi mezun olacakmış gibi duruyor afiş öğrencileri biraz fazlalaştırsan daha güzel olur diye düşünüyorum elinize sağlık ;)

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
sanki sadece 3 kişi mezun olacakmış gibi duruyor afiş öğrencileri biraz fazlalaştırsan daha güzel olur diye düşünüyorum elinize sağlık ;)

thematrix'e katılıyorum öğrenciler biraz çoğalabilir birde beyaz yerler çok fazla sanki oraya biraz renk daha güzel olur

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Düşünce Güzel Ama Ben Gerçek Resim Kullanmanı Tavsiye Ederim Daha Canlı Görünür...

.elif.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede gerçek fotograf kullan ve bırascık daha canlı olsun sonuçta mezuniyet önemli ve mutlu bigün bu sanki yas günü gibi...

bymuammer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikkent.net
renkler biraz kötü gösteriyor ve öğrencilerin yerine gerçek resim kullansaydın daha iyi olurdu...