Neler yeni

Deneyimli Grafikerim

seydanese

🏅Acemi Tasarımcı🏅
marmara üniversitesi tasarım basım yayıncılık bölümü mezunuyum 3 yıllık grafikerim tasarım işlerinde kendime ve hayal gücüme güveniyorum ve bu tip işlerde yardımcı olabilirim

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

pima

🌱Yeni Üye🌱
mail bırakırsanız freelance olarak yaptıracağımız bazı işler var size mail atarım
kolaylıklar
pima

seydanese

🏅Acemi Tasarımcı🏅
freelance iş yapılır

marmara ünv tasarım basım yayın basım mezunuyum yaklasık 5 yıldır grafikerlik yapmaktayım freelance işleriniz uygun fiyatlara özenle yapabilirim

Kullandığım Programlar:
Freehand MX
Corel Draw
Photoshop

irtibat için: **********

volkanckr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
************ adresine cv gönderirmisiniz. ************ numaralı telefonfanda bilgi alabilirsiniz

SEREFKAR

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar
************ adresine cv gönderebilirseniz sevinirim.

moda34

🌱Yeni Üye🌱
************ adresine cv yollayabilirsiniz