analizklise
🌱Yeni Üye🌱
Deneyimsiz Genç Aranıyor
Program/Seviye: Freehand az olması yeterli.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Bekar
İşle ilgili açıklama: Herhangi bir program bilgisine sahip olması gerekmiyor. Digital Klişe Makinasına operatörlük yapacak, Flekso ve tramlama öğrenecek, Zaman zaman grafik işlerinde özellikle flekso baskı teknikleri ve hafif tasarım konusunda yetiştirebileceğim,Klişe yapımını a dan z ye öğrenecek meslek öğrenmek isteyen mümkünse sigara kullanmayan bu işe kendini adayacak genç erkek arkadaslar arıyorum.Ehliyeti olursa sevinirm olmaz ise gerekirse ben aldıracağım.Hem mac hem pc öğretilecektir Kısacası elim kolum olacak kendi hayatını kurtaracak
2 seneye kadar tam donanımlı olarak yetiştireceğim.
Adresimiz Yüzyıl Mah. MAssit matbaacılar sitesi
Mümkünse bağcılar gop ikitelli tarafında ikamet etmesi ana önceliğimdir
E-posta: info@analizklise.com
Telefon: 0554 653 48 88 - 0212 432 01 02
Program/Seviye: Freehand az olması yeterli.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Bekar
İşle ilgili açıklama: Herhangi bir program bilgisine sahip olması gerekmiyor. Digital Klişe Makinasına operatörlük yapacak, Flekso ve tramlama öğrenecek, Zaman zaman grafik işlerinde özellikle flekso baskı teknikleri ve hafif tasarım konusunda yetiştirebileceğim,Klişe yapımını a dan z ye öğrenecek meslek öğrenmek isteyen mümkünse sigara kullanmayan bu işe kendini adayacak genç erkek arkadaslar arıyorum.Ehliyeti olursa sevinirm olmaz ise gerekirse ben aldıracağım.Hem mac hem pc öğretilecektir Kısacası elim kolum olacak kendi hayatını kurtaracak
2 seneye kadar tam donanımlı olarak yetiştireceğim.
Adresimiz Yüzyıl Mah. MAssit matbaacılar sitesi
Mümkünse bağcılar gop ikitelli tarafında ikamet etmesi ana önceliğimdir
E-posta: info@analizklise.com
Telefon: 0554 653 48 88 - 0212 432 01 02