Sizin yazdığınız yorumda ben bir insafsızlık değil yol göstericilik görüyorum. Ama sizden sonra yorum yapan arkadaşların yorumlarını bir okursanız size değil de onlara yazılmış olduğumu görürsünüz. Bir de bu öfkeyi anlayamıyorum ben. Size kasıtlı birşey yazmış olabileceğim zannına nasıl katılırsınız? Ben sizden alıntı yaparak birşeyler yazmadım ki sizin yaptığınız gibi. Sizin söylediklerinize muhalif birşeyler de ifade etmedim. Siz şimdi konuyu başka yere açın dediniz de ben hayır açılması gereken yer burası mı dedim? Siz dijital sanat dediniz de ben hayır dijital sanat değil mi dedim?
Meslekten anlayıp anlamamama gelince? Benim grafiker olmadığım meslek bölümünden anlaşılıyor. Ben bu işi bir hobi olarak yapıyorum. Birşeyler üretmek hoşuma gittiği için yapıyorum. Ben sizinle anlayıp anlamama konusunda da bir yarışa girmiş değilim ki? Ha siz grafiker olmayanlar yorum yapmasın o zaman diyorsanız bunu forum kurallarına koyun ben de buna göre hareket edeyim. Keşke özel mesaj yetkim olsaydı da bunları böyle uluorta yazmak zorunda kalmasaydım.
Alıntı konusu; diğer üyenin yorumunu da almadığınız düşünülür ise sizin yorumunuzu çalışmaya yapıaln tüm yorumlar ile ilgili olarak ortaya yapılmış olarak görmek dışında farklı bir alternatifim olabilir mi?
Elbette ki yorum yapma hakkınız var. Fakat yorumunuzu yaparken kelimelere dikkat etmezseniz gerçek tasarımcı olan kişileri üzer ya da ajite ederek onları rahatsız ederseniz onlar da size tepkilerini gösterecekleri gerçeğini de unutmamanız gerekmektedir.
Özel mesaj konusuna gelince... Özel mesaj konusu forumda
açıklanmıştır. Eğer özel mesaj yazmak istiyorsanız ya
ücretli üye olacak ya da forumdaki diğer üyeler adına sizin de diğer paylaşım yapan insanların paylaştıkları dosyalar, dersler, makaleler gibi bir şeyleri paylaşarak üyeliğinizi
Arı Üye'lik mertebesine yükselterek bu hakkı alabilirsiniz.
Bu konuda forumumuz tüm üyeleri düşünerek, insanların bir birine daha yararlı olması gerektiği ilkesini misyon edinmiş ve bu konuda bir takım uygulamalar ile yönlendirmeyi amaçlamış uygulamalarımızdan her hangibirisi yapmayarak özel mesaj hakkını dile getiriyorsanız söylenebilecek pek bir laf kalmıyor.
Bu arada forumda bulunmanız kimseyi rahatsız etmemektedir. Yukarıdaki mesajınız alıntı yapılmadan ortaya yazılmış bir fikir olduğu için şahsım adına da cevaplama gerekliliği hissetmiş ve bunun karşısında düşüncelerimi size ifade etmeye çalışmış olmak hem mesleğimize hem de tüm üyelere ne kadar saygı ile yaklaştığımızın bir göstergesi olduğunun kanaatindeyim.