Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Denizaltı Restaurant Logo Çalışması

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
denizalt305logo.jpg

Müşteri tarafından beğenilen ve kullanılan ilk logom bundan yaklaşık 4 ay kadar önce yapmıştım.
:sweating:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmuş:) Eline sağlık.
Umarım bundan sonra hep böyle heyecanlar yaşarsın.Nice logo satımlarına.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logodan ziyade tabela gibi birşey olmuş.
Evet müşteri bunu beğenmiş olabilir ama her zaman böyle şanslı olmazsınız.
Amblemle logotype ın uyumunu gözardı etmemeniz gerekir.

Ayrıca forum kurallarını gözden geçirmelisiniz.
Konu başlığınız kurallara aykırı.Başlık içerikle bağlantılı olmalıdır.

Son düzenleme:

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nihat bey yorumunuza teşekkür ederim. Ama kurala aykırılık nerede yaptım onu anlayamadım. Kullanılan logo kısmını başlığamı yazmalıydım? Yazmadım neden çünkü logo satılmadı... sadece mendil üzerinde beğenildi ve kullanılmaya başlandı. Bende çok gururlandım tabi bunu burada paylaşmak istedim.... Birdahaki sefere dikkat ederim bu kadar ince noktalara...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Nihat bey yorumunuza teşekkür ederim. Ama kurala aykırılık nerede yaptım onu anlayamadım. Kullanılan logo kısmını başlığamı yazmalıydım? Yazmadım neden çünkü logo satılmadı... sadece mendil üzerinde beğenildi ve kullanılmaya başlandı. Bende çok gururlandım tabi bunu burada paylaşmak istedim.... Birdahaki sefere dikkat ederim bu kadar ince noktalara...

Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

Sanırım ilgili madde yeterince açıklayıcıdır.

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Konu başlığında yaptığınız düzeltmeyi görmedim. Kafam nerede bilmiyorum ama ben kendim bu başlıkla konuyu açtığımı sandım. Yanılmıyorsam ben bu başlıkla açmamıştım konuyu Bunu hatırlayamadım. Teşekkür ederim. Daha dikkatli olurum.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben anlayacağımı anladım efendim ...

İlk çalışmam yerine '' Denizaltı logo çalışması'' gibi forumda arşivlenecek durumda başlık kullanmalısın.

Yorum konusunda nihat abiye katılıyorum. Herzaman bu kadr şanslı olmayabilirsin:)

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Turuncu sarmaşık vektörlerini kullanmamış olmasaydınız ve birazcık daha önem verseydiniz logoya benzeyebilirdi bu haliyle logodan başka herşeye benziyor ama başarılı bir çalışma olmuş tebrik eder başarınızın devamını dilerim.

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk çalışmam yerine '' Denizaltı logo çalışması'' gibi forumda arşivlenecek durumda başlık kullanmalısın.

Yorum konusunda nihat abiye katılıyorum. Herzaman bu kadr şanslı olmayabilirsin:)

Alıntınızı, 1-2 dakika içerisinde hatamı anlayıp düzelttim. Kendi yazımın başlığını unutarak, Nihat bey in yazdığı başlığı kendi başlığım sanarak biraz kafa tuttum ama hatamı anladım. Daha dikkatli olurum. Hatamdan dolayıda kusuruma bakmayın lütfen.

Şans konusunda katılıyorum. Sanırım bedelsiz olarak çalışıldığı için kabul edildi. Ben bunu firmanın ıslak mendili olarak çalışmıştım ama sevildi ve kabul gördü.
ilginize teşekkür ederim.