Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Logodan ziyade tabela gibi birşey olmuş. Evet müşteri bunu beğenmiş olabilir ama her zaman böyle şanslı olmazsınız. Amblemle logotype ın uyumunu gözardı etmemeniz gerekir.
Ayrıca forum kurallarını gözden geçirmelisiniz. Konu başlığınız kurallara aykırı.Başlık içerikle bağlantılı olmalıdır.
Nihat bey yorumunuza teşekkür ederim. Ama kurala aykırılık nerede yaptım onu anlayamadım. Kullanılan logo kısmını başlığamı yazmalıydım? Yazmadım neden çünkü logo satılmadı... sadece mendil üzerinde beğenildi ve kullanılmaya başlandı. Bende çok gururlandım tabi bunu burada paylaşmak istedim.... Birdahaki sefere dikkat ederim bu kadar ince noktalara...
Nihat bey yorumunuza teşekkür ederim. Ama kurala aykırılık nerede yaptım onu anlayamadım. Kullanılan logo kısmını başlığamı yazmalıydım? Yazmadım neden çünkü logo satılmadı... sadece mendil üzerinde beğenildi ve kullanılmaya başlandı. Bende çok gururlandım tabi bunu burada paylaşmak istedim.... Birdahaki sefere dikkat ederim bu kadar ince noktalara...
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.
Konu başlığında yaptığınız düzeltmeyi görmedim. Kafam nerede bilmiyorum ama ben kendim bu başlıkla konuyu açtığımı sandım. Yanılmıyorsam ben bu başlıkla açmamıştım konuyu Bunu hatırlayamadım. Teşekkür ederim. Daha dikkatli olurum.
Turuncu sarmaşık vektörlerini kullanmamış olmasaydınız ve birazcık daha önem verseydiniz logoya benzeyebilirdi bu haliyle logodan başka herşeye benziyor ama başarılı bir çalışma olmuş tebrik eder başarınızın devamını dilerim.
Alıntınızı, 1-2 dakika içerisinde hatamı anlayıp düzelttim. Kendi yazımın başlığını unutarak, Nihat bey in yazdığı başlığı kendi başlığım sanarak biraz kafa tuttum ama hatamı anladım. Daha dikkatli olurum. Hatamdan dolayıda kusuruma bakmayın lütfen.
Şans konusunda katılıyorum. Sanırım bedelsiz olarak çalışıldığı için kabul edildi. Ben bunu firmanın ıslak mendili olarak çalışmıştım ama sevildi ve kabul gördü. ilginize teşekkür ederim.