Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi iç sayfalar

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar Yapmış olduğum derginin iç sayfa tasarımları.Yorumlarınızı bekliyorum. Yorumlarınız önemlidir...

seyyahcoi6.jpg

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
genel olarak konsept cok hos cidden ancak siyahla cyan tam uyusmamis gibi kolay gelsin

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çerçeveler çok kalın gibi geliyo bana

ramazanteke

🌱Yeni Üye🌱
Bence o cyan bantları kullanmasan ya da inceltsen daha güzel bir çalışma çıkabilir

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkürler değerlendirmeye alacağım,

diagram

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalaşmanız bir dergi sayfasından çok broşür sayfasını andırıyor. Bir dergi hazırlamaya çalışıyorsanız biraz dergi karıştırmanızı tavsiye ederim.

Bu sayfaları dergi değil ama broşür olarak değerlendirmem gerekirse...

Çalışmanızda serbest kenar yok. Her şey sınırlanmış. Görsellerin çerçeveli bile birinden farklı kalınlıkta.

Başlıkların yazıldığı zeminlerin çeltiklerinin yanından yazılarınız başlasa belki biraz daha anlamlı olacaklar.

Yazılarını tam blok yapacağına sola daya. Çünkü kullandığın programda sanıyorum tireleme yok ve kelimelerinin arası çok açılıyor bazı satırlarda

Şimdilik bu kadar

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
baran bey, bu sizim ilk çalışmalırınız galiba, nasıl ben hatırlıyorum, ilk çalışma için çok başaralı.
en uste gezi yazan yeri...onu bence sol sayfada ortasında bırakmsaydınız..hoş olmadı. sol sayfa ortadaki yazı 2 sutüme bölersiniz iyi olur, çünkü okuması kolay olacak...ve hoş durucak. siyah başlıkları mavi yakın tonları kulansaydınız, yani sayfanıza uyumluluk sağalar...siyah rengi çok sırtmış.
iyi çalışmalar

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu çıkaracağım ikinci dergi. daha önce açıkhava reklamcılıkla uğraşmıştım. Yavaş Yavaş olacak inşallah sizlerinde desteği ile...

Teşekkürler..

herrrosss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet güzel emeğinize sağlık.
Ufak bi not:Sol alttaki resmin çerçevesi bantın üstüne çıkmış o beni rahatsız etti.

designerbyMR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet diagrama katılıyorum dergi karıştırman yararlı olur

bir aralar bende dergi üzerine çalışıyordum gerçekten dergi işi farklı bir yaklaşım gerektiriyor.....

Çok küçük detaylar derginin estetiğini etkiliyor .....

Fakat genel anlamda çok hoş olmuş başarılar dilerim .....

Renk seçimi ve ölçeklere dikkat : ))

asi.esmer

🌱Yeni Üye🌱
Gayet güzel olmuş sadece mavi çerçeveler biraz kalın olmuş biraz daha inceltirsen daha hoş duru bence...kolaylıklar

ahmetkilic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sanaltrabzon.com
resimleri kenar çizgilerin üzerine bindirmesende kenar çizgilerle aynı ahenki versen resim uclarına kopukluk olmaz ama genel itibari ile güzel...

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede çerçeveler çok kalın ve birasda kaba duruyo daha ince şekilller kullanırsan hoş duracağını düşünüyorum.bide siyah renk çok göze çarpıyo mavini tonlarında kullanırsan daha hoş olur.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar ilk önce gösterdiğiniz alakaya çok teşekkür ederim.Sizinde fikirleriniz ile son haline soktuk.İlk öncekinden pek fazla bir fark yok ama dediklerinizi çok dikkate aldım. Harekerlilik açısından bikaç figür kullandım. Baştan söylemeyi unuttum. Bu benim yayınlıyacağım ikinci dergim. Birçok eksiğim var. İndesign saolsun buradaki grafiker arkadaşlar sayesinde öğrendim. Son halinide bir görün istedim. Yayın yönetmeni beğendi ama her zaman dediğim gibi sizlerinde yorumu çok önemli...

dergigrafikerlerts4.jpg

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
iyi oluyor iyi:) Yazarın adı bence sağ tarafı yerleştırseydın ve biraz aşaya indir...text sanki çok mu kara oldu? oylese %70 renk fontu yaparsın güzel olur;) iyi çalışmlar.

pusulagazeteci

🌱Yeni Üye🌱
Eline sağlık güzel olmuş. hangi programa calıstın. bendede suan 82 sayfa 4 renk bir dergi var çalışmam lazım bana taslak yollayabilirmisin msn bıraksam