Neler yeni

Dergi için deneyimli grafiker aranıyor - Türkiye Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
DERGİ İÇİN DENEYİMLİ GRAFİKER

ÇALIŞACAK OLAN GRAFİKERİN ANKARADA OLMASI GEREKMEKTEDİR.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Ankara içerikli bir dergi yaptırılacaktır. Dergi içinde yer alacak olan konular grafiker tarafından seçilecektir. Yani fotoğraf, yazı ve dizgi işlemleri grafiker tarafından yapılacak ve seçilecektir. Yapılacak olan röportajlar dergi sahibi tarafından gerçekleştirilecek, ancak tashihi grafiker tarafından yapılacaktır.

Ortalama olarak 5-7 forma arası çıkmaktadır.

İlgilenen arkadaşların fiyat teklifi ve portfolyalarını göndermeleri rica olunur.

E-posta: ertares@hotmail.com

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Derginin alanı, spor, siyaset, kültür ve sanattır. 45 günlük periyotlarda çıkmaktadır.

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
freelance bölümüne açılacaktı, ancak yanlışlık oldu, admin arkadaşlardan rica etsem taşısalar konuyu?

MedusaX

🌱Yeni Üye🌱
Ne hale geldik be, bir başka ilanda grafikerlik adı altında amele arayan bi ilan, şimdi de bu ilan, oldu olucak dergiyi grafiker üstüne yap olsun bitsin.... :)

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu arkadaş sadece röportaj yapmayı biliyor galiba... kalnınıda grafiker yapsın işi ne? değilmi yani!

MedusaX

🌱Yeni Üye🌱
Tabi ya, grafiker zaten iki tane tuşa basıyo işte... Ama kimsede hata yok, hata iki aylık kursa gidip, sonra ben grafikerim ne iş olsa yaparım zihniyetinde...

isacan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ne hale geldik be, bir başka ilanda grafikerlik adı altında amele arayan bi ilan, şimdi de bu ilan, oldu olucak dergiyi grafiker üstüne yap olsun bitsin.... :)

bencede katılıyorum bence bu kadar yaptıktan sonra ropörtajıda yapar zaten bı öğle yemeği arasında

blueplanetone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İş ilanıymış!!!

Mesleği ne hale getirdiler ayaklar altına aldılar be. Baskı operatörü, operatör, kurstan yeni mezun olmuş çömezler hepsini grafiker diye arıyorlar artık yuh be.

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba,

Sizlere çok ilginç gelebilir ama ben yukarıdaki işlerin hepsini yapıyorum. Dergi sahibi ile de parada anlaşamıyoruz, muhtemelen artık çalışmıycaz, kendisi bu işlerden hiç anlamayan biri ve bütün grafikerleri bütün bu işlerin hepsinide yapıyor zannediyor. Şu anda da sanıyorum ki eleman arıyordur :)

Bazı arkadaşlardan fiyatlar geldi, benim yaptığım fiyatın 3 katı yaklaşık, tabii onada fazla geldi o kadar para vermek, bu bir ekip işidir ve ben hepsini bir arada yapıyorum, ama ben grafikerim bunları yapmamam lazım diyorum, ama maalesef anlatamıyorum.

Grafikale

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

konuyla ilgili size bir mail attım. Yanıtlarsanız sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...