Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi için pastane reklamı

melores

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tekvirreklam.com
tamam sizden yorum alamayacağım sanırım; ben sorularımı sorayım...

1-ikram pastanesi yazısı çok mu absürt olmuş; değiştirip daha sade bir yazı ile mi yazsam.
2-kırmızı pastaya blur vermiştim; gözü rahatsız ediyormu; ben çok kararsız kaldım...
3-kahvenin dumanı pastanın süsüne dokunmuş beni rahatsız etti,onu düzeltmem lazım (bu bir soru değil tabi :)

yorumlarınızı bekliyorum.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazılan ve kullanılan bir imajın bir anlamı olması kanısındayım.İkram yazısında "A" neden kırmızı altındaki "A" neden siyah.Ve ya ilk "A" neden siyah değilde ikincei "A" siyah ?

Pastanın rengi çok boğucu.Gözüme hiç hoş gelmedi.Daha canlı resimler var sitede.Onlardan kullanabilirsininiz.

hknkrkmz

🌱Yeni Üye🌱
açıklama yazıları çok aralıklı olmuş. bu yüzden kelime araları belli olmuo. okunması zorlaşıo.
pasta blurlu ancak üzerinde yazan love ve ikram yazıları net.
a harfinin firma ile özel bi ilişkisi yoksa renk değişimine gerek yok kanısındayım

marsg

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sorduğun soruların hepsine evet diyorum :)) bir de açıklama yazısını küçük harf kullansan daha mı iyi olur sanki.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
yazılar çok kötü aralıklar cok abartılı

melores

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tekvirreklam.com
düzeltilmiş hali

tüm emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim... gözünüzden hiç birşey kaçmıyor maaşallah.:peace1:

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
ayrıca no: 15 derken araya : koyarsan daha iyi olur.Üsküdar İst derken Üsküdarı küçük harfle yazabilirsin.0216 kullanmana gerek yok herkes istanbulun kodunu zaten biliyor. Love ikram derken üzerine tasarımda yazıldığı çok belli daha değişik efektlerle onu yok edebilirsin.

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
ikram pastanesi yazısı hala hoş olmamış. çok oynak duruyo. (şayet logo bu değilse) ve renklerini arkaplan renklerine yakın olsa iyi olur. çok sırıtıyo...

tasarimci-03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harf karakter

harf karakter ve bosluklar hatali daraltman gerek
ama satir arasi her zaman okunmayi rahatlatir
bide eger akici fazla yazi varsa serifli fontlar kullan
pastan kotu....
bide pasta cerceveleri farkli renk sademsi olsa guzel olur..
zeminin cok hosss tasarim sablonun guzel....

esraBACI

🌱Yeni Üye🌱
-ben solda üst köşedeki çerçeve renklerine takıldım.Zaten tasarım renk cümbüşü bence en azından çerçevelerde sabit bir renk kullanmalısın.
-ayrıca pastanın blur olması love ikram yazılarının aşırı göze batmasını sağlamış,bence rahatsız ediyor.
-eğer İKRAM PASTANESİ yazısı sabit logoları değilse bence hem rengiyle hemde karakteriyle oynamalısın.Oldukça salaş görünüyo çünkü :)

Sürç-i lisan ettiysem affola arkadaşım.çünkü henüz grafik eğitimini tamamlamamış biri olarak fikrimi belirtim :)
emeğe saygı.. ellerine sağlık

melores

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tekvirreklam.com
en büyük sorun pasta sanırım; onu değiştirmek için başkasını arıyorum şuan, ikram pastanesi yazısınıda değiştirdim. çerçeveleri tek renge - ikram pastanesiyle aynı renk olacak- indirdim. bitince tekrar yayınlayacağım...

ilgilenen herkese teşekkür ederim...

melores

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tekvirreklam.com
en son hali

pastası, logosu, çerçevesi değiştirilmiş haliyle. ( buraya kadar gözünüze verdiğim eziyetler içinde ayrıca özür dilerim. şimdi eski pasta ve logo benimde gözüme batıyor :)

karahan

🌱Yeni Üye🌱
slm
bence
1- ikram ve pastanesindeki harf renk degişmeleri ortalığı karıştırmış yani okunması zorlaşıyo
2- altına kullandığın zemin rengi ile kalp şeklindeki pasta yada bisküvi herneyse onun rengi birbirine çok yakın pasta yada bisküvi olduğu belli diil bence altındaki zeminde bi değişiklik yap
3- kare kare koyduğun fotoları daire olarak koymayı denedinmi.
4- aşağıda yazdığın adreste karakterlerdenmidir yoksa renktenmidir nedir çok egreti durmuş bence ondada bi güzellik yaparsan tam süper oluy

hımmm zaten bahsettiğim değişikliklerin bi çoğunu yapmışın
böyle daha süper
son bişiy daha
pasta koymuşun ya o çok güzel bi foto ama
bence bi kaç tane daha koyman gerekli
yani sadece o pasta satılmıyodur burda muhtemelen
çeşit olduğunu da farketmeleri lazım
pasta fotolarını biraz daha küçültüp bence pastane fotolarını biraz daha büyültmen lazım gibi geliyo

Moderatör tarafında düzenlendi:

saziye

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kusura bakma arkadaşım ama çalışmayı bence sıfırdan farklı bir şekilde hazırla eminim daha güzel bir çalışma çıkacak :)
ve sütün pasta değilde parça pasta bence daha güzel görünür..

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fontlarıı değiişşşşşşş resimin yüksek çznrlüklü olaı yokmuşdu acepp