Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi ilanı

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşların güzel güzel çalışmalarını gördükçe ben de gaza geldim. Arada bir ben de çalışmalarımı sizlere sunmak isterim. Selamlar...

Aşağıdaki çalışmam, bir müşterime yaptığım sevgililer günü kampanyası için dergi ilanı.

epirlantasevgililergunuft2.jpg

Benzer konular

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şık görünüyor.Ellerine sağlık...

azzap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş... ellerine sağlık...

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
üst taraf güzel görünüyor fakat alt taraf karışık olmuş.
ne yapılabilirdi; kredi kartları ve yazdığın internet adresi en alta tek sıra halinde geçebilirdin.
sol alttaki imza yan ve daha küçük bir biçimde yazılabirdi.
böylelikle sloganı tek sıra ile yüzüklerden daha da ayırarak yazabilirdin.
e pırlantanın 'E'si biraz büyük kalmış sanki.
ellerine sağlık.

EdaLım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afiş güselde benim gözüm pırlantalarda 1,100 lük olan süpermiş :lol:bendemi tek taşımı kendim alsam :lol:

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üst taraf güzel görünüyor fakat alt taraf karışık olmuş.
ne yapılabilirdi; kredi kartları ve yazdığın internet adresi en alta tek sıra halinde geçebilirdin.
sol alttaki imza yan ve daha küçük bir biçimde yazılabirdi.
böylelikle sloganı tek sıra ile yüzüklerden daha da ayırarak yazabilirdin.
e pırlantanın 'E'si biraz büyük kalmış sanki.
ellerine sağlık.

Eleştirin için teşekkür ederim MissGraphic. Alt tarafın karışıklığı konusunda haklısın. Ben de işin içinden çıkamadım ama zaman da dardı ve böyle gönderdim işi. Müşterim bazı konularda öne çıkmasını istediği unsurlar vardı, bunlardan biri kredi kartları diğeri de e pırlanta ismiydi. İmzadan kastın Özkan logosu ise o imza değil e pırlanta'nın bağlı olduğu asıl şirket, o yüzden orada yer verdik kendisine :)

Edalım, ürünler gerçekten güzel, hele de sizin beğendiğiniz ürün. Gerçekten görülmeye değer :)
Selamlar...

neptune

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genelde güzel çalışma. ama "o" harfi ile h, l ve k harflerinin yüksekliği aynı olsaydı, fiyat etikerlleri ve sevgiliye en değerli hediye yazısının rengi arka plan rengiyle aynı tonda olsaydı bir de yüzükler daha az yer kaplasaydı sanırım daha iyi olabilirdi.

EdaLım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eleştirin için teşekkür ederim MissGraphic. Alt tarafın karışıklığı konusunda haklısın. Ben de işin içinden çıkamadım ama zaman da dardı ve böyle gönderdim işi. Müşterim bazı konularda öne çıkmasını istediği unsurlar vardı, bunlardan biri kredi kartları diğeri de e pırlanta ismiydi. İmzadan kastın Özkan logosu ise o imza değil e pırlanta'nın bağlı olduğu asıl şirket, o yüzden orada yer verdik kendisine :)

Edalım, ürünler gerçekten güzel, hele de sizin beğendiğiniz ürün. Gerçekten görülmeye değer :)
Selamlar...

Benim müşterim olsaydı hediye ederdi bana :p

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş emeğinize sağlık

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence gayet hoş görünüyor Semih hocam...

alt taraftaki karmaşaya takılma derim çünkü onları tek satır yazsan sol kısımda bariz boşluk dengesizlik oluşturacak...

Ellerine, emeğine, sağlık...

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş diyimde o yüzükler gerçekten pırlantamı taşları yani? 199 ytl ye hiç duymadımda daha önce :D

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş diyimde o yüzükler gerçekten pırlantamı taşları yani? 199 ytl ye hiç duymadımda daha önce :D

Valla o konuda bir şey diyemeyeceğim. Üretici firma ben değilim :D Ama arkadaşım ve öyle olduğunu söyledi, zaten bakıldığında üç farklı ürün ve fiyat var.