Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi ilanlarm eğer yorum yaparsanız sevinirim...

genc grafiker brc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
BGJy1.jpg

0Anbo.jpg

pGaee.jpg

8M7gO.jpg

https://i.imgur.com/Zwvsy.jpg
https://i.imgur.com/Lz4XX.jpg
xGT2L.jpg

yorum yaparsanız sevinirim.Teşekkürler.

ynserg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel ve anlamlı .ellerinize gözlerinize sağlık...

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
Selamlar İlk çalışmamzda Kalp ön pşanda kalarak ürünü geri plana itmiş durumda ama görsel siyahlık ve kırmızı ki bunun yanında metal yazdızın olmasıda etkiyi korumuz ama kalp mi yüzük mü ön planda bilemiyorum...

ikinci çalışmanızda bayana yönelmiş bir yön görüyorum. şeytan marka giyerden yola çıkmışsınız sanırım ki olmayada bilir. burdada göz bir süre sonra yüzük görselini görebiliyor asıl mesaj sanırım ayakkabı değil yüzük olmalıydı... bence tasarım konusunda bu çalışmamız yetersiz duruyor kızmayınız lütfen iyi ve olması gerekenleri söyemek görevim diyebilirim.... :)

üçüncü çalışmanız ise yatay duran şarap bardağı tam görünmediğinden ilk önce kalp oluşumunda etkili olan sıvıyı kan sandım yok artık dedirtti bana... :) yetersiz gördüm çok sıkmak istemem bu konuda da...

dördüncü çalışma güzel görünüyor olayın toprak ve kuraklık açısından değeri nedir bilinmez buna da dikkat edersek güzel bir çalışma toprakla ilişkisini anlatan bir slogan olmalı bence yoksa yetersiz kalacaktır...

Beşinci Çalışman güzel görünüyor burdan sonrakilere yorum yapmam gereksiz asıl çaşılmayı buldum ve durdum mantığıyla ilerledim... Bu çalışman güzel tipografik olarak uyum içerisinde daha etkili ve sade olark görüyorum fotoğrafdları tam büyütmek gereksi bir çabadır tasarıl nefes almalı bence güzel iş. çalışmalarının devamını dlilerim

irfarslan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir numara number one olmuş her şey orda kalp, sevgii hediye tamamiyle konsept bir anlatım olmuş tebrik ediyorum

Syh

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmus elinize gözünüze sağlık...:D

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğinize sağlık maşallah ;) hepsi bir birinden şık

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
" sevgiye değer " yazılı olan hariç hepsi çok şık.Kurumuş toprak müşterinin bu noktada ilgisini çekeceğini düşünmüyorum.

Başarılar

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
4 . çalışma çok güzel olmuş emeğine sağlık