Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Yıl:1 Sayı:1 ARALIK 2008" Çalışmanıza bu kısmı eklemeniz onu "dergi kapağı" yapmamış.Ünlü, çok satan dergileri biraz incelemelisiniz.Arkadaşınız bu ödevden pek olumlu bir sonuç almayabilir.
the_one arkadaşıma katılıyorum + olarakta çok karışık gözü yoruyor çok üzerindeki dergi ismini , 6 satırdan olşan yazıyı farklı şekilde yerleştire bilir başaka font kullanabilirsin ama bence biraz dergi kapagı tasarımlarını incele formda var interneten de yararlana bilirsin arkadaşım.emegine saglık...
the_one arkadaşıma katılıyorum + olarakta çok karışık gözü yoruyor çok üzerindeki dergi ismini , 6 satırdan olşan yazıyı farklı şekilde yerleştire bilir başaka font kullanabilirsin ama bence biraz dergi kapagı tasarımlarını incele formda var interneten de yararlana bilirsin arkadaşım.emegine saglık...
inş daha da ileriye gideceğim ilk çalışmamı çok karışık yapmıştım sizin bu güzel yorumlarınız sayesinde 2 ve 3 üncü çalışmalarım daha da bi düzgünleşti ve sadeleşti herkese ve sizlere tekrar tekrar teşekkürle yorumlarınızı eksik etmediğiniz için
1. çalışmada ilk dikkatimi çeken "Çocuk Çocuklar..." ve "Çocuk eğitimi nasıl olmalıdır" cümleleri oldu.İlk cümlede sanırım bir dil bilgisi hatası, 2. cümlede soru işareti eksiği var. Tekrar bir göz attım maalesef "Fatma Yelmen" isminde de bir hata var. 2. çalışma içinde benzer şeyler söylenebilir. Sadeliğin önceliğiniz olması hoş ama bu kadarı yeterli olmayabilir. Kolay gelsin.
TbrkLer Arkadasım Güzel Çalısma Olmus , Ancak İlk Resimdeki Yazı Fontunu Farklı Yapabilidin Kapağa Daha Oturaklı Ve Daha Yenilikci İkinci Resimdede Aynı Fon Var Galiba Ancak Onda Pek Sırıtmıyor Güzel Durmus Tebrikler Kutlarım .
"Aile yapısı çocukların başarısını etkiliyor" ilk kapakta beni rahatsız etti, hem font hemde pozisyon olarak. Daha narrow ve bold bir font kullansan ve açıyla değil düz koysan, renginide kırmızı yapsan mesela?
O kapakta o yazılar eğreti durmuş. Cılız kalmış ve oturmamış. Diğer kapak çalışmanda da öyle geldi bana. Bu konuya yoğunlaşır ve denemeler yaparsan daha iyi sonuçlar alacağından eminim. Eğer yazıyı çapraz koyacaksan da aşağıdan yukarıya doğru olsun yönü, okumayı kolaylaştırmış olursun böylelikle.
Valla 1 koyduğunu çalışma çok kötüydü kesinlikle dergi kapağı olabilecek bir çalışma değildi. Açıkcası ben 2. ve daha sonraki çalışmalarda şaşırdım. Arada dağlar kadar fark var. 1. çalışmada Kapağın düzenlenmesi çok çok amatör duruyor. Diğerlerinde birden daha oturaklı profesyonel çalışmalar çıkmış. Tebrikler