Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi kapağı yorumlarınızı bekliyorum

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu dergi kapağını bir arkadaşımın ödevi olarak yaptım ödev amaçlıdır

94765223qv0.jpg

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
"Yıl:1 Sayı:1 ARALIK 2008"
Çalışmanıza bu kısmı eklemeniz onu "dergi kapağı" yapmamış.Ünlü, çok satan dergileri biraz incelemelisiniz.Arkadaşınız bu ödevden pek olumlu bir sonuç almayabilir. :)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
the_one arkadaşıma katılıyorum + olarakta çok karışık gözü yoruyor çok üzerindeki dergi ismini , 6 satırdan olşan yazıyı farklı şekilde yerleştire bilir başaka font kullanabilirsin ama bence biraz dergi kapagı tasarımlarını incele formda var interneten de yararlana bilirsin arkadaşım.emegine saglık...

koder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
the_one arkadaşıma katılıyorum + olarakta çok karışık gözü yoruyor çok üzerindeki dergi ismini , 6 satırdan olşan yazıyı farklı şekilde yerleştire bilir başaka font kullanabilirsin ama bence biraz dergi kapagı tasarımlarını incele formda var interneten de yararlana bilirsin arkadaşım.emegine saglık...

Aynen katiliyorum kolay gelsin

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
fikir olarak güzel ve görsel çalışması da çok hoş fakat tasarım olmamış bence. (yazıların konumu vb.)

citozzz

🌱Yeni Üye🌱
yazılar çok basit kalmış ama zemin ne kadar güzel olursa olsun çok göz yorucu dergi kapağı için galiba olmamış kızma olurmu bana :)

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dergi kapağı çalışmam

kendimi geliştirmek için yaptım bunları sizlerden yorumlarınızı almak isterim eskiye nazaran daha sade ler

dergi1ll9.jpg

dergi2vx5.jpg

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmalar sadelik açısından güzel.
Ama içeriden ufak kesitler olmalı bence...
Bakış açışı yönünden süper....

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel, temiz çalışmalar emeğinize sağlık...

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
inş daha da ileriye gideceğim ilk çalışmamı çok karışık yapmıştım sizin bu güzel yorumlarınız sayesinde 2 ve 3 üncü çalışmalarım daha da bi düzgünleşti ve sadeleşti herkese ve sizlere tekrar tekrar teşekkürle yorumlarınızı eksik etmediğiniz için

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
1. çalışmada ilk dikkatimi çeken "Çocuk Çocuklar..." ve "Çocuk eğitimi nasıl olmalıdır" cümleleri oldu.İlk cümlede sanırım bir dil bilgisi hatası, 2. cümlede soru işareti eksiği var.
Tekrar bir göz attım maalesef "Fatma Yelmen" isminde de bir hata var.
2. çalışma içinde benzer şeyler söylenebilir.
Sadeliğin önceliğiniz olması hoş ama bu kadarı yeterli olmayabilir.
Kolay gelsin.

SaMinG

🌱Yeni Üye🌱
TbrkLer Arkadasım Güzel Çalısma Olmus ,
Ancak İlk Resimdeki Yazı Fontunu Farklı Yapabilidin Kapağa Daha Oturaklı Ve Daha Yenilikci
İkinci Resimdede Aynı Fon Var Galiba Ancak Onda Pek Sırıtmıyor Güzel Durmus Tebrikler Kutlarım .

Moderatör tarafında düzenlendi:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
"Aile yapısı çocukların başarısını etkiliyor" ilk kapakta beni rahatsız etti, hem font hemde pozisyon olarak. Daha narrow ve bold bir font kullansan ve açıyla değil düz koysan, renginide kırmızı yapsan mesela?

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınız için teşekkürler dikkate almaya çalışacam 2 e 3 cü calişma oldukları için 4 daha da ii gibi onlara nazaran

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
dergi kapağı çalışmam 4

egitimag2.jpg

gelişmeler nasıl yorumrınızı alabilirmiyim

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
O kapakta o yazılar eğreti durmuş. Cılız kalmış ve oturmamış. Diğer kapak çalışmanda da öyle geldi bana. Bu konuya yoğunlaşır ve denemeler yaparsan daha iyi sonuçlar alacağından eminim. Eğer yazıyı çapraz koyacaksan da aşağıdan yukarıya doğru olsun yönü, okumayı kolaylaştırmış olursun böylelikle.

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Valla 1 koyduğunu çalışma çok kötüydü kesinlikle dergi kapağı olabilecek bir çalışma değildi. Açıkcası ben 2. ve daha sonraki çalışmalarda şaşırdım. Arada dağlar kadar fark var. 1. çalışmada Kapağın düzenlenmesi çok çok amatör duruyor. Diğerlerinde birden daha oturaklı profesyonel çalışmalar çıkmış. Tebrikler