Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel olmuş emegıne saglık yanlız bu sayıyla bırlıkde lafı pek olmaıs gıbı yanı sacma kalmı scumle bana ogle geldı baska ne yazıla bılr dıye dusunuyrum da aklıma gelınce onuda soylerım brudan
Güzel olmuş emegıne saglık yanlız bu sayıyla bırlıkde lafı pek olmaıs gıbı yanı sacma kalmı scumle bana ogle geldı baska ne yazıla bılr dıye dusunuyrum da aklıma gelınce onuda soylerım brudan
Haber spotlarına daha çekici bir komposizyon uygula ki, alıcı kapakta tatmin olabilsin İlk çalışman olduğu için şimdiden bunu görebilmeni istedim sakın yıkıcı yorum olarak algılama..
Haber spotlarına daha çekici bir komposizyon uygula ki, alıcı kapakta tatmin olabilsin İlk çalışman olduğu için şimdiden bunu görebilmeni istedim sakın yıkıcı yorum olarak algılama..
eline sağluk gayet güzel çalışma. tavsiye; alttaki spotu sarı üzeri siyah yapsaydın daha güzel durabilirdi. bir de makinanın gölgesi ve yansıması ikisi aynı anda kullanılmasa daha güzel olurdu.
emeğine sağlık lakin dostum öncelikle yazılarda ki bütünlük yok denecek kadar az ve karmaşık, yapman gereken biraz daha gözü yormayan sunum olmalı neticede dergi kapağı olacak ve insanlara sunduğun bu çalışma biraz daha gelişmeli...
iyi bir çalışma tebrik ederim tabi çoğu çalışmanın ufak eksiklikleri olur, bence ağır objeler zayıf objelere baskı uygular bu da gözün eser üzerinde dolaşmasını engeller bu yüzden sanki fotoğraf makinesinin gözün bakış alanından biraz aşağıda olmasında yarar var bazı yazılarında güçünü arttırsan hiç de fena olmaz