Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi konusunda deneyimli yaratıcı freelance grafiker.. - Türkiye Geneli

filizgrafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hasan kaya herkesi dolandırıyo arkadaşlar dikkat edin turkuaz medya hasan kaya kişiliksiz adam....

garipbiri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hernevidizayn.com
hasan hasan bey grafiker kardeşlerimizi üzmeyin biz grafik erler göz nuru ve beyin yorgunluğu ile hizmet veren insanlarız

filizgrafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayhan abi kesinlikle katılıyorum size, insanlar emek veriyo üzmeyelim hak yemeyelim lütfen

ofisboy

🌱Yeni Üye🌱
grafikerlerin maaşlarını vermeyen işyerlerine söylüyorum. obür tarafta yatacak yeriniz yok

egelican

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kapora almadan işe başlamayalım arkadaşlar, bende aynı hataya düştüm turkuaz medya hasan kaya diye birisi 3 ay olacak hala alamadım.

egelican

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben mürefte belediyesinin kataloğunu yaptım artık son olarak dergi içerindeki 45 adet reklam veren firmaya turkuaz medianın dolandırıcılığını dile getiren bir mail atmayı düşünüyorum. acaba sonra bir sıkıntı yaşarmıyım arkadaşlar??

suskunn80

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar etrafta bizi sömürmek isteyen insanlarda çok dikkat edelim...!

eminekonuk

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Hasan Kaya adlı birisi ile kesin ama kesin çalışmayın lütfen. Ben bu adamla Balıkesirdeyken çalıştım. Akçey ve Erdek Dergilerini yaptım. Daha sonra Lokantacaılar derneğinin dergisini yaptık beraber. 5 kuruş para vermiyor. Daha sonra öğrendimki Adam balıkesiri dolandırmış bir adam. Benim bir kaç müşteride numaram olduğundan adamlar beni aradılar sürekli. Daha sonra Lokontacılar derneği ile görüştüm insarlar beni arıyor diye. Adamlar resmen dolandırıldıklarını anlattılar. Tekirdağdaki işi bana da teklif etmişti. Adam öküzün teki. Ha bu arada isterseniz araştırabilirsinizde. Beraber çalıştığımız matbaayada kazık atmış. adamlar 2 senedir arıyorlar ama adam ortalarda yok

eminekonuk

🌱Yeni Üye🌱
Ha bu arada Hasan Kaya adlı kişi Daha önce bana Hürriyette çalıştığını söylemişti. ve insan kaynaklarında çalışmış sözde. Adamın konuşmasını duyunca zaten öyle bişey olmadığını anlayacaksınız. Lütfen ama lütfennnnnn dikkat edin sizi kandırmasına izin vermeyin.

eminekonuk

🌱Yeni Üye🌱
Sakın ama sakın Bu adamla çalışmaaaaaaaaaaaaaaa. 4500 TL ALACAĞIM VAR HASAN KAYADA

eminekonuk

🌱Yeni Üye🌱
onurnet.net
Onur arkadaşımız da Hasan Kaya'yı çok iyi tanır. Beraber Balıkesirde çalışmışlıkları vardır. Bütün rezilliğede şahittir.

mssahin88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TURKUAZ MEDYA HASAN KAYA ertugrul mah. hüseyin pehlivan cad. güseyin pehlivan pasajı demir apt. no : 32 kat 1 d:2 tekirdağ buonların adresi beni de kandırıyorlardı ama ucundan kurtarmışım bende iş için anlasmıstım sorunlar olunca gitmedim sözde bana ew tutacaktı neler neler . onun yüzünden calıstıgım yerden ayrıldım.

mssahin88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
0282 263 90 27 iş yanında şahin die biri daha vardı 541 416 26 62 reklam müdürüymüş yalancı dolandırıcılar . bide bana sonradan dergi var yaparmısın dediler iyiki yapmamısım

mssahin88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sadece oraya deil şuanda tekirdagı sömürüyor orayada yapmak lazım

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tekirdağ'da kimle görüşmek lazım acep bu şerefsiz için

mssahin88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
belediyenin işlerini almaya calısıyordu belediye ile görüşülebilir