Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Reklam Çalışması... F&F Güzellik Merkezi

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
ffcopypk9.jpg

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...:):)

musthan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zucker çok güzel olmuş ellerine sağlık ama herşey boşlukta uçuyormuş gibi objelere gölge yada yansıma eklersen daha iyi olur diye düşünüyorum.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim...bende sonradan gördüm...düzenleyip tekrar sunucam...:)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
bu firma ne satıyor ?
oje mi? makyaj magzemesimi ? güzellik merkezimi ? takı firmasımı ? :angel::sadsmile: yani iki tane slogan var benim kafam karıştı iki ayrı sayfamı var yoksa tek sayfamı ? tasarım ikiye bölünmüş ve bir tarafda yüzük diyer tarafda oje var ortada bir el bence kafa karıştırıcı :sadsmile:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bu firma ne satıyor ?
oje mi? makyaj magzemesimi ? güzellik merkezimi ? takı firmasımı ? :angel::sadsmile: yani iki tane slogan var benim kafam karıştı iki ayrı sayfamı var yoksa tek sayfamı ? tasarım ikiye bölünmüş ve bir tarafda yüzük diyer tarafda oje var ortada bir el bence kafa karıştırıcı :sadsmile:

bu firma bişey satmıyo sevgili casmin:):):)...yaptığım bi dergi reklam sayfası...tamamen benim kendi hayal ürünüm... belki farklı şekillerde yakalayabilirdim ama iki ürünün de eli tamamladığını düşündüm...bu çalışmayı severek yaptım tabi ki hatalarım var...teşekkür ederim arkadaşım...:):):)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
ben teşekkür ederin yanlış anlamadıgın için ama hayal ürünü bile olsa tek mesaj vermesi dogru olurdu diye düşünüyorum
el konusunda haklısın şimdi anladım yapmak istedigini

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık güzel çlşma olmus sende farkındasındır biraz ürünleri glgelndirmis olsan daha orjnl dururdu hrlde birde siyah yerine baska bi rnk denesn daha i olablir...koyu yeşil veya gri gibi olblrdi hralde kolay glsin

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık güzel çlşma olmus sende farkındasındır biraz ürünleri glgelndirmis olsan daha orjnl dururdu hrlde birde siyah yerine baska bi rnk denesn daha i olablir...koyu yeşil veya gri gibi olblrdi hralde kolay glsin

teşekkür ederim arkadaşım...bakalım değişiklikler yapıcam...sağol varol...:):):)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
ff1hy4.jpg

arkadaşlar şimdi nasıl olmuş...:):):)

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
zucker çk hoş bi çalışma olmuş ellerine sağlık.... başarılarının devamını bekleriz...

-zazizo-

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede gri olan daha i olmus eline sağılkı

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim arkadaşlar...:)

w89

🌱Yeni Üye🌱
2. çalışman yani düzelltiğin çalşman gerçekten hoş olmuş:) yanlış anlama sakın 1. si de hoş olmuştu:) şey acaba elin üstünden pembe 3 tane çizgi geçiyor ya onun elin altına atsan nasıl olur ? çok mu ayrıntı oldu? :)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
2. çalışman yani düzelltiğin çalşman gerçekten hoş olmuş:) yanlış anlama sakın 1. si de hoş olmuştu:) şey acaba elin üstünden pembe 3 tane çizgi geçiyor ya onun elin altına atsan nasıl olur ? çok mu ayrıntı oldu? :)

teşekkürler w89, ayrıntıları incelemen hoşuma gitti sağolasın...ama ben bilerek bıraktım elin alt tarafında...:)

brkylmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.burakyilmaz.com.tr
gri zemin uzerindeki ürünlere ufacık bi gölge :)
gerisi iyi sayılır logo da pana film in logosunu andırmış :D

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Aynı sayfa üzerinde, perfektifi çok farklı olan birden fazla görseli kullanmak benim sayfa düzeni mantigima yatmıyor. Çünkü gören kişiyi yorduğunu ve anlatılmak istenen fikrin anlaşılırlığını zorladığını düşünüyorum.
Renk dağılımınız bir önce çalismanızdan daha başarılı...
Aynı sayfa üzerindeki iki ayrı sloganın amaçını anlamadım?
Bu sadece el bakımı ile ilgili bir dergi ilani ise, bir fikri amacı olmalı?
Ben şirketin sahibi olsaydım, logomun ve sloganımın bir çok görsel arasında bogulmasına izin vermezdim.
Ben, yeni çalismanızı göreceğimi düşünüp, yazdıklarımın sizi olumlu etkileyeceğinide umut ediyorum.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Aynı sayfa üzerinde, perfektifi çok farklı olan birden fazla görseli kullanmak benim sayfa düzeni mantigima yatmıyor. Çünkü gören kişiyi yorduğunu ve anlatılmak istenen fikrin anlaşılırlığını zorladığını düşünüyorum.
Renk dağılımınız bir önce çalismanızdan daha başarılı...
Aynı sayfa üzerindeki iki ayrı sloganın amaçını anlamadım?
Bu sadece el bakımı ile ilgili bir dergi ilani ise, bir fikri amacı olmalı?
Ben şirketin sahibi olsaydım, logomun ve sloganımın bir çok görsel arasında bogulmasına izin vermezdim.
Ben, yeni çalismanızı göreceğimi düşünüp, yazdıklarımın sizi olumlu etkileyeceğinide umut ediyorum.

güzel yorumların için teşekkür ederim sevgili nükhet, dikkate alıcam...sağolasın yapıcı eleştilerin için...iyi ki varsın demek istiyorum...:):)