Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Reklam sayfası çalışmam Tuğra Jewellery

umitozcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tugraa.jpg

Benzer konular

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
firma sadece gümüş satıyorsa tasarım çok güzel bence fakat altın da satıyorsa o zaman bazı yerlerinde de gold rengini kullanmalısın diye düşünüyorum

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o daha da kötü çünkü ne zemin ne resim pırlanta satan bir firmaya uygun değil çünkü kadının boynundaki takı hiç te pırlantaya benzemiyor ikincisi pırlanta deyince akla ışıltı ve zerafet var bence buda yok o resimde fakat yine söylüyorum bu sadece gümüş satan bir yer olsaydı renkler ve resim uyumlu

umitozcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki teşekkür ederim dikkate alıcam.

ataahu

🌱Yeni Üye🌱
bence harika olmus renk görsellık mukemmel tek sorun su adres harıcınde bır yazı var onun dahada okunabılır sekılde olması gerek kucuk kalmıs.suda var ben olsam adresı tam sag kısma dik sekılde koyar altına cizgi cekerdim.
resmın kosesınde bulunan yırtık kesimi photoshopda layer maskeleme uygulardım daha hos gozukur o kısım cok sert durmus kolay gelsinnn

josef45

🌱Yeni Üye🌱
gri olan bölgeye biraz daha koyu yapıp tuğra yazısını altın rengine çevirirsen daha güzel gösterir.
Not: baskıda renkler biraz açık çıktı için koyularştır dedim.

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir çalışma olmuş ama bir kaç şey var gözüme çarpan.
1) Bence fotoğrafın sağ tarafındaki kırık kesime gerek yok, o fotoğrafı sona kadar götürüp bitirebilirsiniz.
2) Eğer gerçekten pırlanta firmasıysa gözrsel zayıf kalmış, ama gümüş firmasıysa güzel.
3) Görselin üstündeki yazıya hem içerik olarak hem de genel bütünlük olarak gerek yok. Bu tarz bir imaj çalışmasında o yazı işi basitleştirmekten öte bir işe yaramaz.
4) Fotoğrafı uzatıp biraz daha büyütüp, yazıyı kaldırarak adresi de tek satır yaparsanız çok daha iyi bir iş olacakmış gibime geliyor...

Ama görseli değiştirmediğiniz sürece pırlanta firması için zayıf bir iş....