Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi reklamı için

oayx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha çok yeniyim sadece göz zevki ile yaptım grafikerlik hakkında bi bilgiye sahip değilim,az biraz photoshop bilgim var.üstadlar bi incelerse sevinirim.
sahil.jpg

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renk uyumu güzel ama zemin çok karışık ve alttaki yazılzrın sanki orda değil de en altta daha küçük olması gerekiyor. Fontlar da pek ciddi görünmedi gözüme, daha düz karakterler kullansan bence hoş olur. Kolay gelsin...

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
sloganların okunmuyor :(
Otobüsüde sol taraftan sağa doğru gidiyormuş gibi yerleşterseydin daha iyi olurdu bence ;)
Ellerine sağlık.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
otobüs biraz daha ilerlese sayfadan çıkacak bu kadar sınıra yaklaştırma bence, adres kısmı düzensiz ve küçük harfle yapmalısın. yollarında yazısı otobüsle iç içe kopar istersen.

ve son olarak da ben bu çalışmayı yapmış olsaydım. logoyu biraz daha küçülterek en alta, sloganı üste ve tek satırda koyardım ayrıca otobüsüde sayfaya ortalardım....

puca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
SLOGAN OKUNMUO ARKADAŞIM bence birazdaha gözden geçirmelisin

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
O otobüsü alıp sol tarafa koyarsan bakış boşluğu ilkesini yerine getirmiş olursun,ayrıca sloganın fontu ve rengi üzerinde oynamalar yapabilirisin.Kolay gelsin..

*çılgın grafiker*

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.huseyinozluk.com
arkadaslar ben yeniyimm burada ve grafik bölümü okudum. Gaziler dergisini cıkarcam bunun için freehande ne gibi şeylere dikkat etmem lazım.. bazen gercekten cıldıracağım hatalar çıkıyor.

Son düzenleme:

küheylan

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık başarılı çalışma