Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dersaneye yaptığım logo tasarımı.

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hatırını kıramıyacağım bir arkadaşım için yaptığım logo çalışmam. Teşekkür ederim.

ertemdershanesith2.jpg

Benzer konular

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
renk seçimin biraz kötü galiba, birazda basit olmuş, tabi rica üzerinede ancak bu kadar olur herhalde ;)

noveli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben beyendim hoş ama arkadaşada katılıyorum renkler eh işte ama zevler tartışılmaz aynı tasarıma bi kaç renk dene hangisini beyenirse :)

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
20 dk filan uğraştım. Renkleri ayarlarız onlar kolay :)

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlara Katılıyorum Renkler Uygun Değil... Eline Sağlık

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
çok hoş görünüyor ama baştaki e ve d galiba anladığım karar o kısaltma oluyor. eğer öyleyse onun tamamın kısaltması olduğu belli olacak şekilde konumlamanızı tavsiye ederim. böyle sanki kısaltma değilde ed ertem diye bir isim gibi okunuyor. kolay gelsin

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok hoş görünüyor ama baştaki e ve d galiba anladığım karar o kısaltma oluyor. eğer öyleyse onun tamamın kısaltması olduğu belli olacak şekilde konumlamanızı tavsiye ederim. böyle sanki kısaltma değilde ed ertem diye bir isim gibi okunuyor. kolay gelsin

Saol arkdaşım senin yorumun benim için önemli. Teşekkür ederim.

RoHaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.siirtliler-board.net
renkleri dışında başta kullandığın ed için şunu söylemeliyim ki dnin dikey çizgisini ayırmadan yapsaydın daha anlam kazanbilirdi. logo ve erdem yazısını hangi font ve aynı ölçüde. ed erdem dershanesi gibi olmuş. erdem dershanesi önce okunmalı ve logo eğitimi andırmalı.

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sol üstteki d harfi ol gibi okunuyor. Ayrıca 'ed ertem' gibi olmuş. altaki dersane yazısında d harfini zemin dışına çıkardıysan, h harfini de çıkar. Renk konusuna hiç girmiyorum.

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar Son hali böyle. Renk konusunda fikirlerinizi bekliyorum.

ertemdershanesisq8.jpg

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
kardeş 5 numara diyorum renkleri güzel yerleştirmede iyi olmuş busefer. yalnız ed ikonu eol diyede okunabilir haberin olsun. eğer illa öyle ke*** olsun diyorsan daire şeklinde ki sesinğin en al tarafından yarım santimlik bir birleşme nktası ver derim. kolay gelsin

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
d harfinin cizgisini üste alsan eol diye okunmayabilirdi besincisindeki renkler güzel olmus ama logodaki d harfiyle ugras biraz daha derim emegine sağlık

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık hocam güzel görünüyor renk alternatifleriin olması da iyi ve dershanesi yazan yerde d harfini kareden çıkartmışsınız güzel ama h harfi içinde olun karenin pekd eşık durmuyor o zamanda bence ya ikisinin de ucunu çıkarın yada çıkarmayın kolay gelsin.

Son düzenleme:

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekküer ederim yorumlarınız için