Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

derux advertising & graphic design

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yeni logom arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
deruxqv9.jpg

Benzer konular

vestanbul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vestanweb.com
yeşil dışında renk seçimi iyi. daha iyi bir font kullanabilirdin ama bu da güzel....

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vestanbula katıllıyorum yeşil yerine başka bir renk kullanırsan daha güzel olur bence ama bu şekildede güzel ellerine sağlık

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet güzel bir çalışma...
tebrikler.yeşilde güzel ama farklı renklerini de bi görsek :)

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
bence yesilde bir sorun yok. font da cok iyi. calismayi o hali ile cok basarili buldum. tebrikler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
derux x durex

Hem isim hemde fontlar çok benziyor.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑

volkan tekin benden önce davranmış bende yorum yazmıyorum ve takdiri sizlere bırakıyorum...

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm arkadaşlar açıkcası o gösterdiğiniz diğer markaların logolarını hiç görmemiştim.Tamamen özgün çalışmaya çalıştım.Ne kadar başarılı oldum bilemiyorum tabi.Eleştirileriniz için çok tşk ederim.Farklı renkleride denedim tabiki ama pek dikkat çekmedi diğer renkler yeşil kadar baskıda biraz daha açık bi yeşil çıkıcak.

Derux un anlamına gelince Deryaca Linux dan gelme takma ismimdi markamız oldu.:)

Tabi ayrıca logomuzun bir anlamıda var. "e" müşterilerimizi temsil ediyor. "d" de firmamız.
d nin yere değmesi ayaklarımızın çalışmaları yaparken yere bastığını gösteriyor.Yani olabildiğince anlaşılır ve amacına uygun ve aynı zamandada hem müşterilerimizin firmasına uygun hemde onlardan farklı düşünebildiğimizi gösteriyor.

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
durex değil derux. Haklısınız bende onu düzeltmeye çalışıyordum.:)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
durex değil derux. Haklısınız bende onu düzeltmeye çalışıyordum.:)

İşte benimde söylemek istediğim buydu. İnsanlar derux tan önce durex diye okuyacaktır. Çünkü durex tanınmış bir markadır.

Tehlikeli bir isim seçmişsiniz. Gerçi tehlikeli isimleri severim. Fakat sizdeki font benzerliğiyle birleşince... :)

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düzeltmeye çalıştığım isim değil flood olayıydı.İsmim değil :)

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) bu mevzu biraz karışık siz beni derux olarak anlayın ve okuyun bu beni mutlu etmeye yeter birde işin en ilginç yanı ne biliyomusun. insanlar karıştırsalar bile unutmazlar akıllarında kalırız. Taklit değil ama bi nevi faydaları.:)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
:) bu mevzu biraz karışık siz beni derux olarak anlayın ve okuyun bu beni mutlu etmeye yeter birde işin en ilginç yanı ne biliyomusun. insanlar karıştırsalar bile unutmazlar akıllarında kalırız. Taklit değil ama bi nevi faydaları.:)

Taklit etmediniz belki. Ama iki isim arasında ki benzerlik sadece sessel değil. Font benzerliğide çok. Ben sizin taklit etmediğinizi düşünüyor ve öyle olduğunu temenni ediyorum. Fakat tekrar belirtmek gerekirse... Hem ses olarak hem de font olarak çok büyük benzerlik var.

Bir diğer konu. Yukarıda da belirtmiştim. Tehlikeli isimleri severim. Mesela benimkisi: artniyetli ;)

sR-graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence yeşil gayette yakışmış;)
başka bi renge gerek duymuyor gözüm düşününce renk kontrastlıklarınıda göz önünde bulundurmak lazım millet eline düşüncene bereket:)

volkan bey aklın yolu birdir derler bende çok karşılaşıyorum bu gibi durumlarla eğitimim süresince üzerinde durduğum bi çalışmayı dünyanın en üblü grafikerlerinden bi adamın yani gigerın çalışmalarında rastladım ama hocam bana herşeyin takitle diil farkında olmaksızın tekrarlanbilceğini veaha gelişmiş halde somut veriler sunulabileceğini söylemişti tabi ben çalışmamı değiştirmiştim çoktan:)

Moderatör tarafında düzenlendi: