Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Design Firmasına Logo Çalışmam OXE Design

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
7dsms4fn5trjxb76bh6jt1.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Logo kısmına bir yorum yapmaktan öte öncelikle "DESİGN" kelimesinde bir çok arkadaşımızın olduğu gibi sizinkisinde ki hatayı belirterek başlamak istiyorum.

Design kelimesi sizin de bildiğiniz gibi İngilizce bir kelimedir. Peki İngiliz alfabesinde büyük İ harfi olmadığı halde İngilizce bir kelime olan DESİGN de nasıl oluyorda büyük İ harfi oluyor?

Logo yorumuna gelince. Pek yorumlanacak bir logo yok ortada. Evet güzel renkler güzel şekil. Daha ötesi yok.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
teseekkurler volkanda ben bunu daha musterıye sunmadım yanı kucuk detayları goz onunde bulundurmuyorm burada sekıl ve fontun yanı logonun genel gorunumu acısından yorumları merak edıyorm yınede tesekkurler bılgılendırmen icin

ByMezarkabul

🌱Yeni Üye🌱
Şeyy bu arada desing değilde design olması gerek kanımca . . .

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Diğer çalışmalarınızda da aynı hatayı görüyorum. Küçük detaylar büyük olayları meydana getirir.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
son düzeltmelerden sonra güzel bişey çıkmış ortaya

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana göre tamamen template. fontda dahil tüm öğeleri hazır bir çalışma olmuş. daha özgün bir çalışma yapılabilirdi. iyi çalışmalar

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Diğer arkadaşlara katılmakla birlikte yanlış anlama akıl vermek değil mesala böyle bir şey diyorum

oxe2lw6.jpg

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya arakdaslar siz sakamısınız banamı ole gelıyo ya bole cok bılmıslık taslayıpta yaptıgınız orneklere bakarmsnz ya bısey demıyım demıyım dıyorm ama sınırlendırıyosunuz ınsanı lutfen akıllı yorumlar yapınız AKILLI tamamen template nedemek ya sana psd sini atarim hazır calısma olup olmadıgını kontrol edersın ...

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerilmeye gerek yok..burada hemen peşin peşin düşüncesiz yorumlar yapılabiliyor bazen.Bunlar yeni birinin şevkini kıracak nitelikte de olabiliyor zaman zaman...Bu tamamen template demek ciddi bir itham ..Bana kalırsa template kullanmak yanlış değil; yanlış olan BUNU BEN YAPTIM diyerek template kullanmaktır.
Ben bu çalışmanın template olduğunu sanmıyorum.Dünyada milyonlarca logo-amblem var..Birileri birilerine benzeyecektir bu kaçınılmaz.Oradaki virgülümsü şekil "vodafone" amblemini akla getiriyor ama bu bambaşka birşey, oradakiyle aynı denemez.Öyle dersek altından çıkamayız hiçbi işin.
Logo fena olmamış, o şeklin içi fazla karmaşık.Helezon da olacaksa net çizgili ve vektörel görünümlü olabilir.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Gri,beyaz ve truncunun uyumunu her zaman etkili bulmuşumdur ve çok güzel buluyorum güzel çalişma olmuş arkadaşim iki logoyuda begendim ama ilk logo daha sade ve alimli olmuş ikisi biraz daha karişik gibime geldi ama müşteri begendise bizim bişi sölememize gerek yok müşterinin begenmesi önemli degilmi hatalari düzeltmişsin sorun yok başarilar diliyorum ellerine saglik

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
zaten 1 ornek var 2.sı bana aıt degıl arkadas kendısı yapmıs koymus. Yukardakı yoruma gelıncede bole yorumlar ıstıyorm yanı yapıcı yanı bılıp bılmeden bıseyler solemek bence cok yanlıs bısey cok bılmıslık gıbı gelıyo bana ben orda yuvarlak yaptım once guzel bı sekıllı 3d seklınde osnra onu twirl le ıcıne bukturdum olay bu ama onerını dıkkate alıcam

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hata insana mahsus..işlerde de yorumlarda da yanlışa düşebiliyoruz bazen..Hemen kızarsan olmaz. Bilmem biliyor musun ama profesyonel basketbol ve futbol liglerinde oyuncuların kullandıkları bir yöntem vardır:Karşı tarafın oyuncularını, birebir hakeme çaktırmadan hakaret , küfür vs. ile tahrik ederler.Böylece adamın ya morali bozulur ve sinirden dengesizleşerek oyundan düşer veya saldıgan davranışlara girişerek ceza alır, belki atılır.Her insanın yorumunu dikkate almayacaksın, özellikle de meslektaşınsa...
Bana yorum yapan insanın hemen mesajlarını aratıp kendi çalışmalarına bakıyorum.Nihayetinde oradan yapıcı birşeyler yakalamak önemli.Ben fayda elde etmek için buradayım, şov yapmak için değil.buraya çok az çalışma yolladım.Ciddi müşterilere kendi tasarım anlayışımca ciddi ve sadelik içeren işler.DÜNYANIN EN BÜYÜK MARKALARININ LOGO TASARIMCILARI BU FORUMA GELSE, EN FAZLA ELEŞTRİYİ ONLAR ALIR VE BEĞENİLMEZLERDİ.Böyle bir iddiam var.
Türk edebiyatında sehl-i mümteni diye bir aşama var; en usta şairler yazarlar oraya varıyor.Ne demek?En basit ve sade dille en güzel ve güçlü anlatım demek.Basit ama güzel..Sanatta bu varış çizgisidir.Resimde çizgi azaldıkça anlam ve ifade yoğunlaşıyorsa sanat gelişiyor demektir.Allahü Teala'nın sanatına bakarak ilham alan sanatçının sonuçta geleceği yer budur.Karmaşadan sadeliğe..
Grafik için de bu çok önemli.Hep veriyoruz ya bu örneği..Arçeliğin amblemde geldiği noktaya bakın hele.Bu forumda olsaydı yorum yazılmazdı ona."Hani tasarım nerde lan arkadaşım?" derlerdi.
Biz işimize bakalım, herşeye rağmen burası paylaşım açısından faydalı bir mekan.
İzah ettiğin şeye gelince..O şekli nasıl yaptığın, feather verdiğin, bevel uyguladığın önemli değil..Nasıl göründüğü öneli.Demek istediğim şekil geen kalsın öyle ama biraz flu hatları var, netleşirse daha iyi olur.Yapabiliyorsan vektörel dene..
Bu benim tavsiyem.Sonuçta karar senin.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
eyw saolsın yorumun ıcın olumsuz yoruma karsı degılım fakat hakaret ıceren yorumlar yapıcalarsa ınsanlar bıseylere dayanarak yapsınlar soleyıp kacmasınlar.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok moral bozmuyorum zaten arkadaslar 1 senedir bu isi yapiyorum biseyler bilmislik taslayanlara kafayi takigim ben yani burda yeni olan arkadaslarda var bole konusmaya hakları yok millet bukdar emek biseyler yapmak isterken neyse resim iicn yorumların hepsine tesekkurler

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
template e benziyor denmesini cok dert etme bence. Templateler zaten en iyilerin arasindan secilerek olusturuluyor. Bunun ne kadar ozgun ne kadar esinlenme ne kadar copy oldugunu en dogru sen biliyorsun. Ve sen bunu kendin yaptiysan ve sonucta bu bir template e benzemisse. Bunu tersinden okuyup calismanla gurur da duyabilirsin ;) Her calismamizda bir ekol yaratmamiz gerekmiyor zaten, ya da her calismamiz icin yeni bir font tasarlamamiz her zaman icin mumkun degil. Her ne kadar kurumsal kimliklerde efektif hareketlerin varligiyla ilgili tartisma devam ediyor olsada ve ben kendimce bunlara karsi olsamda, ortaya cikan logo bence basarili bir grafik calisma olmus (virgulun etrafindaki golge haric). Symbol dogru cizilmis ve basit, tipografi dogru, renkler dogru. Template mi? Bilmem... Banane :)