arkadaşlar iş deyişikliyi yüzenden satıyorum makinanın hiç bi sorunu yok çok temiz makinadır
cebecii_mc 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Ocak 2009 Mesajlar 97 Tepkime puanı 0 21 Haz 2010 #1 arkadaşlar iş deyişikliyi yüzenden satıyorum makinanın hiç bi sorunu yok çok temiz makinadır
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 21 Haz 2010 #2 Dikkat! 2. El ürün satıcısı ve bu ilanlara cevap yazarak ürün almayı düşünen her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz. İlanınızı kapatmak için yapmanız gerekenler. Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
Dikkat! 2. El ürün satıcısı ve bu ilanlara cevap yazarak ürün almayı düşünen her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz. İlanınızı kapatmak için yapmanız gerekenler. Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
A astrahan01 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 25 May 2010 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 2 Tem 2010 #3 fiyatını ve iletişim bilgilerinizi osmansaribulut@01reklam.com adresine gönderirseniz sevinirim, ha bide varsa resimlerini.iyi çalışmalar...
fiyatını ve iletişim bilgilerinizi osmansaribulut@01reklam.com adresine gönderirseniz sevinirim, ha bide varsa resimlerini.iyi çalışmalar...
P poloreklam 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Tem 2007 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 19 Ağu 2010 #4 kardeş satacaksan lütfen 05323065808 ara mersindeyim