Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Digital LED Ekran Video Reklam tasarımcısı

fotoyalniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 yıldır digital led ekranların video reklamlarını yapıyorum. İşin amaç ve verilerini gönderilirse video reklamlarınızı isteğinize uygun yapabilirim. Kullandığım programlar: Adobe photoshop, Corel Draw, Adobe After effect, Particulur programları, 3d max, adobe premire vs...Pm den showreeli gönderebilirim

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

fotoyalniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Led Panolara reklam videoları

Kullandığım programlardan bazılar photoshop - corel - after effects ve diğer video işmele programları...

2000 yılından beri açık hava reklamcılığında grafiker olarak çalıştım. son 4 yıldır led panolara reklam videoları hazırlıyorum ve masaüstü yayıncılık alanında freelance olarak çalışıyorum.

showreel linkim
Dailymotion - Ahmet's showreel - Film ve TV Kanalı

Diğer şehirlerdeki led panolara video reklamı hazırlayabilirim freelance olarak.

İletişime geçmek isteyen işverenler fotoyalniz@hotmail.com adresinden veya özelden ulaşabilirler.

1299OCS

🌱Yeni Üye🌱
ücretlendirme için caglarozyurt@gmail e msj gönderin veya aynı adresi msne ekleyin