Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dijital baskı renk problemi için ne yapılabilir

borulce

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar dx7 tek kafa bir makine aldık.fakat renkerli doğru vermiyor.Sarı yeşil gib pembe kırmızı mavide mor çıkarıyor.Ne yapılması lazım ki renkleri doğru verebilsin.Bu arada sarı %100 sarı olarak bastığımız halde

Benzer konular

Caner5516

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.canerkorkmazli.com
Hocam makineyi aldığınız yere renk kalibrasyonu yaptırın düzgün renk profilleri yüklesinler rip programına

borulce

🌱Yeni Üye🌱
Bakalım aradım.Kalibrasyon cihazı ile geleceklermiş.İnşallah faydalı olur.Teşekkürler

Caner5516

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.canerkorkmazli.com
Hocam normalde makinenin servisi ellerindeki hazır renk profillerini yüklüyorlar ve düzgün ayarlanmışsa renk ayarları baskıda bir problem çıkmıyor dedikleride cihazda büyük ihtimal Eye One'dır.Bu şekilde daha iyi olacaktır hocam renkler.

borulce

🌱Yeni Üye🌱
Hocam normalde makinenin servisi ellerindeki hazır renk profillerini yüklüyorlar ve düzgün ayarlanmışsa renk ayarları baskıda bir problem çıkmıyor dedikleride cihazda büyük ihtimal Eye One'dır.Bu şekilde daha iyi olacaktır hocam renkler.

inşallah hocam.2 hafta oldu düzgün baskı alamadım daha

borulce

🌱Yeni Üye🌱
Hocam sonucu yazarsanız :)

dostum selamlar.Çok şikir İcc profili yaptılar sorunum çözüldü.Benim merak ettiğim bir konu var.Bastığımız görsellerin başına dosya ismini yazdırıyormuşuz.Bunu nerden yapıyoruz acaba.Kullandığımız program Ultraprint.

Caner5516

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.canerkorkmazli.com
dostum selamlar.Çok şikir İcc profili yaptılar sorunum çözüldü.Benim merak ettiğim bir konu var.Bastığımız görsellerin başına dosya ismini yazdırıyormuşuz.Bunu nerden yapıyoruz acaba.Kullandığımız program Ultraprint.

Merhaba hocam.Sorunun çözüldüğüne sevindim.Bu dediğiniz şeyi rip programından ayarlayabilirsiniz.Benim kullanığım rip programı texprint bi bakın belki aynı menüler filan olabilir yarın işe geçince yazacağım.(Sitede sorun çıkmazsa)

Caner5516

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.canerkorkmazli.com
Hocam benim kullandığım programda bu kısımdan oluyor sizinki konusunda bi bilgim yok ama isterseniz bi bakın sizin programada olmazsa servistenbilgi alabilirsiniz.

Oyq5qP.png

zJA1A9.png

borulce

🌱Yeni Üye🌱
tekrardan selamlar.Baştan sıfır icc profil yapabilecek varmı.konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ve ortalam fiyatları nedir.