Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar dx7 tek kafa bir makine aldık.fakat renkerli doğru vermiyor.Sarı yeşil gib pembe kırmızı mavide mor çıkarıyor.Ne yapılması lazım ki renkleri doğru verebilsin.Bu arada sarı %100 sarı olarak bastığımız halde
Hocam normalde makinenin servisi ellerindeki hazır renk profillerini yüklüyorlar ve düzgün ayarlanmışsa renk ayarları baskıda bir problem çıkmıyor dedikleride cihazda büyük ihtimal Eye One'dır.Bu şekilde daha iyi olacaktır hocam renkler.
Hocam normalde makinenin servisi ellerindeki hazır renk profillerini yüklüyorlar ve düzgün ayarlanmışsa renk ayarları baskıda bir problem çıkmıyor dedikleride cihazda büyük ihtimal Eye One'dır.Bu şekilde daha iyi olacaktır hocam renkler.
dostum selamlar.Çok şikir İcc profili yaptılar sorunum çözüldü.Benim merak ettiğim bir konu var.Bastığımız görsellerin başına dosya ismini yazdırıyormuşuz.Bunu nerden yapıyoruz acaba.Kullandığımız program Ultraprint.
dostum selamlar.Çok şikir İcc profili yaptılar sorunum çözüldü.Benim merak ettiğim bir konu var.Bastığımız görsellerin başına dosya ismini yazdırıyormuşuz.Bunu nerden yapıyoruz acaba.Kullandığımız program Ultraprint.
Merhaba hocam.Sorunun çözüldüğüne sevindim.Bu dediğiniz şeyi rip programından ayarlayabilirsiniz.Benim kullanığım rip programı texprint bi bakın belki aynı menüler filan olabilir yarın işe geçince yazacağım.(Sitede sorun çıkmazsa)
Hocam benim kullandığım programda bu kısımdan oluyor sizinki konusunda bi bilgim yok ama isterseniz bi bakın sizin programada olmazsa servistenbilgi alabilirsiniz.