Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Boyama > Avcı

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Çizimin kime ait olduğunu bilmiyorum lakin renklendirme şahsıma aittir.
Program; Photoshop Cs2

keira_as_guinevere_by_krzysztof20d.jpg

keira_as_guinevere_by_krzysztof20d_copy.jpg

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ok ve ucunu savaş aracı olduğu için bilerek mi renklendirmediniz? ...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevdiğim bir sanatçıdır. İnternetten '' krzysztof20d '' olarak arattırabilirsin.Devianart'ta da galerisi bulunuyor :)

Fabiano adındaki kağıda 2B ile çalıştığını biliyorum. Genelde portre ağırlıklı çalışıyor..Değerli biri :)

Çalışmaya gelince, sanırım artık ''multiply''dan kurtulup brush seçeneklerine bakma zamanı geldi diye düşünüyorum.. :) Ve halen bekliyorum:)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben beğendim eline sağlık Rabia. :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ok ve ucunu savaş aracı olduğu için bilerek mi renklendirmediniz? ...

O savaş aletinin hedefinde fazla durmayın isterseniz zira renklenmesi çok uzun sürmez :wink:

Bilerek ve kasıtlı olarak renklendirdim, sadece ton farkı bulunuyor..

Sevdiğim bir sanatçıdır. İnternetten '' krzysztof20d '' olarak arattırabilirsin.Devianart'ta da galerisi bulunuyor :)

Fabiano adındaki kağıda 2B ile çalıştığını biliyorum. Genelde portre ağırlıklı çalışıyor..Değerli biri :)

Çalışmaya gelince, sanırım artık ''multiply''dan kurtulup brush seçeneklerine bakma zamanı geldi diye düşünüyorum.. :) Ve halen bekliyorum:)

Bende o galeride buldum kendisini, isme ulaşamayınca nicki belirtme gereği duymadım.. Evet, çalışmalarını inceledim çok başarılı..

İlla renk seçeneklerine gönderme yapıcan yani seviyorum kırmızıyı napim :angel::angel:
Tamam ya birdahaki fosforlu olacak merak etme :wink:

Ahahaha :D:D bekleme yapmayalım! beklme yapmayalım! :D:D:D

O değilde beğendim vs. bişiy göremedim bi kontrol et notlarını aralarda kalmış olabilir :D:D

Ben beğendim eline sağlık Rabia. :)

Beğenmene sevindim hatta şımardım :angel::angel:
Teşekkür ederim :wink:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
O savaş aletinin hedefinde fazla durmayın isterseniz zira renklenmesi çok uzun sürmez :wink:

Yine suçlu ben oldum yani. Peki öyle olsun :crying:

Düz bir renkle bir kaç dakika sürmeyeceğinin farkındayım benim renklendirmeden kastım okun gövdesi ve kendisi ahşap desenli ucu da metal desenli olacak şekilde bir renklendirmeyi kasdetmiştim ki bu şekilde daha görsel bir sunum olacağı kanısındayım ...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım text alanına bold ve beyaz olarak yazmıştım:)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Yine suçlu ben oldum yani. Peki öyle olsun :crying:

Düz bir renkle bir kaç dakika sürmeyeceğinin farkındayım benim renklendirmeden kastım okun gövdesi ve kendisi ahşap desenli ucu da metal desenli olacak şekilde bir renklendirmeyi kasdetmiştim ki bu şekilde daha görsel bir sunum olacağı kanısındayım ...

Öylede olurdu tabiki ama bu renk o an için gözüme uygun göründü..

Sanırım text alanına bold ve beyaz olarak yazmıştım:)

Ahahha :D zahmet olmuş :wink:

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
sanırım tam ok atacakken fotoğrafını çekmişler. doğal olarak ve bir bayan olarak poz vermeyi tercih etmiş :D ok nerelere gidecek kimbilir :rofl:

şaka bir yana güzel bir çalışma olmuş, güzel bir survivor karakteri daha sanırım :D eline sağlık..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
sanırım tam ok atacakken fotoğrafını çekmişler. doğal olarak ve bir bayan olarak poz vermeyi tercih etmiş :D ok nerelere gidecek kimbilir :rofl:

şaka bir yana güzel bir çalışma olmuş, güzel bir survivor karakteri daha sanırım :D eline sağlık..

Kadınlar işte.. ilgiyi seviyolar.. :angel:

Beğeni için teşekkürler...