Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inşaat ltd. şti. nin bütününü firma isminden biraz daha küçük puntlarla yazmalısınız. Ayrıca ayırdığınız çizgide gereksiz duruyor. firmanın bütünlüğünden kopmamasındada fayda varç Renk alternatifleri oluşturursanız daha dikkat çekiçi olabilir. emeğinize sağlık
Bu bir tekstil firması olmasına rağmen emlak firmalarında kullanılan çatı gibi rabıta oluşturmak nedir anlamadım.Kumaş balyası tamam ama bu seferde üstündeki yazının düzensizliğine değinmek isterim.. İlk olduğundan dolayı belkide fazla yazdım ama baştan düzeltmelerini ve dikkat edeceğin konuları görürsen bundan sonrakilerde de daha özenli çalışırsın..Kolay gelsin..
Forum kuralları 2 Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.
Bu bir tekstil firması olmasına rağmen emlak firmalarında kullanılan çatı gibi rabıta oluşturmak nedir anlamadım.Kumaş balyası tamam ama bu seferde üstündeki yazının düzensizliğine değinmek isterim.. İlk olduğundan dolayı belkide fazla yazdım ama baştan düzeltmelerini ve dikkat edeceğin konuları görürsen bundan sonrakilerde de daha özenli çalışırsın..Kolay gelsin..
yazı font ve puntoları + üstteki çatı deseni vee aradaki çizgiyi kaldırarrak çeşitli renkler deneyebilirsin özllkle rulonun üstündeki yazıyı oraya uyarlamaya dikkat etmen gerekir....
Hepinizin Önerisini Dusunup bır dahakı calısmamda yapacgım ve buraya koyacagım ... Yorum Yapan Ve Yardımcı olan herkese Tesekkur ederım... Selçukhan Catalbas..