Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dinamik Web Sitesi Hazırlayacak Serbest Çalışan Aranmaktadır. - İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tnm

🌱Yeni Üye🌱
Dinamik Web Sitesi Hazırlayacak Serbest Çalışan Aranmaktadır.

Aranan Şehir: İstanbul

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Değerli forum üyeleri ;

Yakında imalat aşamasına geçecek ürünümüz için aşağıda detaları yazılı web sitesini oluşturacak deneyimli bir yazılımcıya ihtiyacım vardır.

Bilinçli bir müşteri olarak ne istediğini bilen, fikri tasarımını oluşturmuş olduğum bu web sitesi için 20 gün gibi yeteri kadar süre olduğundan deyim yerindeyse güle oynaya yapabileceğinizi düşünmekteyim. Ücret olarak 600 TL vereceğim. Bana altta bulunan mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.
Barış.
------------------***-----------------
DETAYLAR :

* Domain yazıldığında önce dillere ait bayraklar çıkacak, fonda yer alan Dünya resminde, Dünya' nın dönüşü hareketli olarak canlandırılıp, bayraklar tıklandığında Dünya' ya ışınlanacak. ( Size ait tek intro )

* Dil seçimi ekranından sonra, açılış ekranında 1 adet size hazır sunacağım intro animasyonu bulunacak. Yaklaşık 37 sn. sürecek fon müziği eşliğinde animasyonun bazı noktalarına background parlama efektleri koymanızı isteyeceğim. Animasyon tamamlandığında gene küçük bir parlama efekti ile ürüne ait aynı açıda ve konumda resim ortaya çıkacak. Tekrar hatırlatmak isterim, animasyonu ve resimleri size hazır vereceğim.

* Site içi sayfalar değiştiğinde farklı statik resimler arka fona gelecek. Resimleri profesyonel kalitede yine ben size temin edeceğim.

* Ekranın sol tarafında yer alacak yukarı aşağı hareketli kuşak üzerinde "ANA SAYFA, HAKKIMIZDA, ÜRÜNLER, YAPIM TEKNİKLERİ" gibi mouse üzerine geldiğinde parlayıp, büyüyecek, basit ışık oyunları içeren animasyonlu yaklaşık 7-8 sekme bulunacak.

* Teknik detaylara, upgrade edilebilirliğine, yeni nesil "TÜM" işletim sistemleri ile uyumlu olmasına büyük özen gösterilecek. Kısaca site işletim sistemi, tarayıcı seçmeyecek.

* Hosting seçiminde dikkat edilecek kriterleri bilen, ticari ürün sayfalarının yüksek kapasite trafiğinde deneyimli ( kaç mb, hangi ülkeden server vs. ) olmanız çok önemlidir.

* Galeri sayfasında gerekli hallerde şahsen ve anlık resim eklemeliyim. Video gerekirsede youtube gibi sitelere yönlendirme yapabilmem gerekir.

* Site sahibi olarak bilmem ne gerekiyorsa site yönetim panosundan görebilmeliyim. ( mesela siteye gelen IP no, hangi siteden sonra benim siteme geldiği, sonra hangi siteyi tıkladığı - istatistik açıdan ve reklam verdiğim mecradan gelip gelmediğine dair bu bilgilere ihtiyacım olacak.)

Aklımda kullanılacak renkler, yukarıda okuduğunuz türden bir tasarım ve tercüme edilmiş yazılar var. Sizede helvayı pişirmek kalıyor.

E-posta: darkerdark@gmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? | İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...