Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamamiyle vektör çalışmadır. Ayrıca çizimler ve logoda bana aittir. Eleştiri ve önerileriniz benim için çok değerlidir... İlginiz için şimdiden çok teşekkürler ediyorum.
çok ayrıntılı izlemedim ama bence oldukça güzel duruyor.. %100 de tam olmayan bişey var ama ordada bi espiri düşündüğünün kanısındayım... walla beğenmeyecek olana aşk olsun
çok ayrıntılı izlemedim ama bence oldukça güzel duruyor.. %100 de tam olmayan bişey var ama ordada bi espiri düşündüğünün kanısındayım... walla beğenmeyecek olana aşk olsun
Rafta dikkat çekici olabilir. ****lize kartona düşünülürse beyaz efektler transparan mavilerle hoş durur. Ürün isminde "O" nun perspektifi diğer haflerde de devam etse acaba nasıl dururdu.Birde içerik vs. yazılarını kutunun alt yüzünde düşünsen daha iyi olur...
Rafta dikkat çekici olabilir. ****lize kartona düşünülürse beyaz efektler transparan mavilerle hoş durur. Ürün isminde "O" nun perspektifi diğer haflerde de devam etse acaba nasıl dururdu.Birde içerik vs. yazılarını kutunun alt yüzünde düşünsen daha iyi olur...
önerinizi için teşekkürler. logoda diğer harflerin "o"nun perspektifinde olmaması demek kırmzı şeriti estetik tutabilmekdi önerinizi dikkate alıcam içerik kısımlarını kutunun tam altında olmaması lazım çünküaynı kalması gerekir simetri olması gerekir diye düşünüyorum diğer örneklerde öyle ...
amaca uygun bir tasarım, eline sağlık... "daha sağlıklı dişler..." deki font o bölümü diğerlerinden ayırıyor. başka eleştirecek birşey göremedim. İyi çalışmalar...
daha sağlıklı ve beyaz dişler yazısının etrafına uyguladığın kırmızı dış çizgiyi kaldırmalısın yazı puntosu küçük olduğu için okunmayı zorlaştıryor bleed paylarıda verilmişse sorun yok genel olarak çok güzel bir çalışma ellerine sağlık