:sleepy:
Merhabalar;
aslında benim birkaç sorum ve eleştirim olacak.
1) Öncelikle ben DHKD'nin yönetim kurulu yedek üyesi ve bitki uzmanı ve ömerli havzası sorumlusu ve dernek gezilerinde aktif olarak görev yapıyorum. Birisine böyle bir iş verildiğinden haberim yok dernekte de sordum görevli kişinin de haberi yok. Bunu merak ettim doğrusu...
2) Bu bir afiş öyle anlaşılıyor. Konu orkide fakat oraya koyduğunuz çizim bilimsel adı passiflora olan ve halk arasında çarkıfelek olarak adlandırılan bir bitkidir orkide değildir. Bu son derece önemli bir yanlışlıktır.
3) Renkler aşırı yorucu ve yazılar vurgusuz kalıyor. Daha farklı tercihen canlı renk ihtiyacı fazla bence. Tabii ki bitki düzeltildikten sonra yeniden sayfa organize edilmelidir.
Kolay gelsin
İlk olarak..Mesajınızı çok geç gördüğüm için özür diliyorum..Dikkat etmemişim..
1.Dikkat ederseniz ki çalışma başlığı altında..Ömerli Havzası DHKD için yapılan serbest bi çalışma değildir..Başka bir dernek başlığı altında da bu çalışma hazırlanmamıştır..
2.Bu çalışma bir DHKD(Hiçbir derneğe bağlı olmaksızın) için yapılmış olup,gazete reklamı için hazırlanmıştır..Yani afiş sayılabilir...Bitki türü ise ORKİDE'dir..Siyah beyaz olarak çalışıldığı için aşaması bitkinin orjinalini arasında farkı görememenize neden olmuş olabilir..
3.olarak da... Eleştiriniz için teşekkürlerimi sunarım..Bu bir serbest çalışmadır..Ve renklerde anlatılmak isteneni diğer arklarım..fazlasıyla anlamış durumdadır..Sanırım başka boyutta bakmak istediniz..Yasa dışı yapılan bir iş yok yanii..Gönüllüyüm..:smile:Size başarılar dilerim..:emo1:
**Diğer arklarada teşekkürlerimi sunarım..Eleştirilerinizi bekliyorum..Saygıyla kalın..:wink: